Filter
Masterate
Canada Quebec Gatineau Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Gatineau Canada 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Gatineau în Canada 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Canada
Quebec
Gatineau
Tip de studiu
Ritm
Université Du Québec En Outaouais UQO

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni. Managerii care rezult ... [+]

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni.

Managerii care rezultă din acest program vor putea să proiecteze proiecte adaptate la anumite contexte și să le gestioneze ținând cont de constrângerile stabilite anterior.

Astfel, după ce au studiat fezabilitatea acestor proiecte, ei vor putea pune în aplicare strategia cea mai potrivită pentru a le atinge. Datorită instrumentelor de planificare pe care le-au încorporat în practica lor, acești manageri vor putea să se asigure că vor fi atinse obiectivele financiare și organizaționale. Competente în gestionarea resurselor umane, vor ști, de asemenea, cum să colaboreze cu oamenii capabili să asigure succesul proiectelor lor.... [-]

Canada Gatineau Saint-Jérôme
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
Part time
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université Du Québec En Outaouais UQO

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să ... [+]

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să identifice provocările actuale și să propună soluții inovatoare.

Ei vor cunoaște principalele teorii ale dezvoltării, precum și problemele, provocările, soluțiile și limitările dezvoltării teritoriale, internaționale și indigene. Ei vor aprofunda înțelegerea lor a numeroaselor dimensiuni interacționale ale dezvoltării comunității și a dinamicii teritoriale, internaționale și indigene.

În plus, își vor dezvolta capacitatea de a analiza acțiunile umane, relațiile cu mediul, structurile sociale și relațiile sociale prezente în teritorii. Elevii vor stăpâni, de asemenea, diferitele tehnici de cercetare și intervenție specifice dezvoltării. La sfârșitul pregătirii lor, aceștia au dobândit cunoștințele teoretice și metodologice necesare pentru a înțelege și a acționa asupra dezvoltării aici și în alte părți.... [-]

Canada Gatineau Saint-Jérôme
Ianuarie 2020
Limba franceza
La zi
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză