MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Nova Scotia Canada 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Caută Masterate în Statele Unite ale Nova Scotia în Canada 2019/2020

rezultate găsite Filter

maestru de proiectare

NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design
Campus La zi Septembrie 2019 Canada Halifax Regional Municipality Hamilton

Maestru de Design este un program de un an. Pe parcursul a trei semestre, începând din luna mai a fiecărui an, studenții să ia 42 de credite de Studio prevăzut și Arte Liberale și cursuri Științe, și să completeze un absolvent teza / grad de proiect.Accentul a programului este pe

Dezvoltarea businessului agricol de master

Aeres University of Applied Sciences
Campus La zi 12 luni Septembrie 2019 Ţările de Jos Almere Dronten Canada Halifax Regional Municipality + 3 mai mult

Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un Master în Dezvoltare a Businessului pentru absolvenții de licență sau de tineri profesioniști.