MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Montreal Canada 2019/2020

Al doilea cel mai mare oraș din Canada, situat în Quebec, și cunoscut pentru cultura sa franceză este Montreal. Orasul este cunoscut ca, \ "Capitală Culturală Canada \ 's \" din cauza designul său unic, stil de viata modern, și farmec istoric puternic. De asemenea, este una dintre cele mai importante centre de comerț, finanțe, și de tehnologie în țară. Cu toate acestea, acesta este un tanar oras populară, precum și, cu numeroase complexe de divertisment, centre comerciale, și o viață de noapte general puternic. Ca un oraș mare, aproape nimic un student are nevoie este disponibil aici. Elevii în speranța de a câștiga un Master în Montreal, există numeroase oportunități în acest oraș de clasă mondială.

Obținerea unui masterat în Montreal este posibil printr-o serie de instituții de învățământ superior. Gradul mediu de masterat durează aproximativ doi ani pentru a finaliza dupa ce elevul obține diploma de licență sau a ei \ 's.Opțiunile de curs disponibile sunt extinse și includ arhitectura, inginerie, științe umaniste, de afaceri și finanțe, științele mediului, și servicii de sănătate. Mulți studenți vin la Montreal pentru a învăța limba franceză, precum și pentru a obține un grad mai avansat în domeniul artelor. Elevii inscrierea aici vor găsi costuri moderate asociate cu obtinerea de gradul lor.

În cazul în care un maestru în Montreal suna ca ceea ce cautati pentru, apoi să ia o privire prin intermediul programelor de mai jos și pentru a găsi oportunități de care sunt în așteptare pentru tine!

rezultate găsite Filter

Masterat de Management în Analytics

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Canada Montreal

Faceți parte din prima cohortare a noului program de Masterat în Management în Analytics (MMA). Cererile pentru august 2019 sunt deschise acum.

Master în Management în Finanțe (FMI)

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus La zi 12 luni Iulie 2020 Canada Montreal

McGill Master of Management în Finanțe (FMI) grad este o experiență pre-experiență, de douăsprezece luni programul specializat în finanțe. Programul FPM pregătește studenții pentru o carieră în finanțe printr-un curriculum cuprinzător care integrează concepte financiare avansate și metode cantitative cu practicile de afaceri din lumea reală.

Programul internațional de masterat pentru manageri

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus Part time 18 luni Septembrie 2019 Canada Montreal

IMPM este un program internațional pentru manageri care duce la un master. Programul de bază este un set de cinci module de 10 zile fiecare care au loc pe parcursul a 18 luni, organizate de mentalități manageriale.