Filter
Masterate
Canada Quebec Montreal Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Montreal Canada 2019/2020

Al doilea cel mai mare oraș din Canada, situat în Quebec, și cunoscut pentru cultura sa franceză este Montreal. Orasul este cunoscut ca, \ "Capitală Culturală Canada \ 's \" din cauza designul său unic, stil de viata modern, și farmec istoric puternic. De asemenea, este una dintre cele mai importante centre de comerț, finanțe, și de tehnologie în țară. Cu toate acestea, acesta este un tanar oras populară, precum și, cu numeroase complexe de divertisment, centre comerciale, și o viață de noapte general puternic. Ca un oraș mare, aproape nimic un student are nevoie este disponibil aici. Elevii în speranța de a câștiga un Master în Montreal, există numeroase oportunități în acest oraș de clasă mondială.

Obținerea unui masterat în Montreal este posibil printr-o serie de instituții de învățământ superior. Gradul mediu de masterat durează aproximativ doi ani pentru a finaliza dupa ce elevul obține diploma de licență sau a ei \ 's.Opțiunile de curs disponibile sunt extinse și includ arhitectura, inginerie, științe umaniste, de afaceri și finanțe, științele mediului, și servicii de sănătate. Mulți studenți vin la Montreal pentru a învăța limba franceză, precum și pentru a obține un grad mai avansat în domeniul artelor. Elevii inscrierea aici vor găsi costuri moderate asociate cu obtinerea de gradul lor.

În cazul în care un maestru în Montreal suna ca ceea ce cautati pentru, apoi să ia o privire prin intermediul programelor de mai jos și pentru a găsi oportunități de care sunt în așteptare pentru tine!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Canada
Quebec
Montreal
Tip de studiu
Ritm
McGill University, Desautels Faculty of Management

Faceți parte din prima cohortare a noului program de Masterat în Management în Analytics (MMA). Cererile pentru august 2019 sunt deschise acum. ... [+]

McGill Master of Management în Analytics (MMA) grad este o experiență de pre-experiență, de douăsprezece luni programul specializat în domeniul evolutiv de analiză de management. Programul AMM este conceput pentru a răspunde nevoilor crescânde ale organizațiilor (profit, nonprofit, guvernamentale) pentru analiza afacerilor. Accentul programului va fi pe rezolvarea problemelor manageriale folosind instrumente de analiză a datelor de ultimă oră pentru a optimiza deciziile organizaționale într-o varietate de setări manageriale.

AMM este conceput pentru absolvenții recenți cu diplomă de licență în domeniul artelor, comerțului, economiei, ingineriei sau științei și cu aptitudini cantitative dovedite. Programul este cel mai potrivit pentru studenții care au absolvit o disciplină înrudită, care au competențe tehnice și care sunt interesați să studieze analizele dintr-o perspectivă de afaceri sau de management. Programul se adresează, de asemenea, indivizilor cu o diplomă de licență în orice disciplină, care sunt adepți cu computerele și care au un interes puternic în domeniul emergent de analiză.... [-]

Canada Montreal
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
McGill University, Desautels Faculty of Management

McGill Master of Management în Finanțe (FMI) grad este o experiență pre-experiență, de douăsprezece luni programul specializat în finanțe. Programul FPM pregătește studen ... [+]

McGill Master of Management în Finanțe (FMI) grad este o experiență pre-experiență de douăsprezece luni programul specializat în finanțe. Programul FPM pregătește studenții pentru o carieră în finanțe printr-un curriculum cuprinzător care integrează concepte financiare avansate și metode cantitative cu practicile de afaceri din lumea reală.

MMF este conceput pentru absolvenții recenți cu diplomă de licență în domeniul științelor, ingineriei, economiei, artei sau comerțului și cu competențe cantitative dovedite, care urmăresc să lucreze în industria financiară sau în funcția financiară a unei afaceri. Următoarea cohortă începe în vara 2020.

Obțineți experiență de afaceri în viața reală... [-]
Canada Montreal
Iulie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
McGill University, Desautels Faculty of Management

IMPM este un program internațional pentru manageri care duce la un master. Programul de bază este un set de cinci module de 10 zile fiecare care au loc pe parcursul a 18 ... [+]

IMPM este un program internațional pentru manageri care duce la un master. Programul de bază este un set de cinci module de 10 zile fiecare care au loc pe parcursul a 18 luni, organizate de mentalități manageriale.

Însoțesc aceste module sunt tot felul de activități interesante, în clasă și în afara: co-coaching, consultanță prietenoasă, tabele dedicate, schimburi manageriale și echipe de impact. Participarea la cele cinci module și completarea lucrărilor și a schimbului managerial în mod satisfăcător va avea ca rezultat acordarea certificatului IMPM.

Cei care doresc să obțină Masteratul în Management Management de la Universitatea McGill sau un Master International Master în Management Executiv de la Universitatea Lancaster, dincolo de Certificatul IMPM, scriu o lucrare finală care le permite să analizeze mai profund o problemă de îngrijorare esențială pentru ei. ... [-]

Canada Montreal
Septembrie 2019
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză