MASTERSTUDIES

Găsește 2 Programe de Masterat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Cochrane Canada

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Solicită Informații Diplome de Masterat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Cochrane în Canada 2021

rezultate găsite Filter

Maestrul divinității

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Masterat
<
Normă întreagă
<
92 ore
Engleză
Campus

Maestrul Divinității (MDiv) este o diplomă de licență profesională de 92 de credite, proiectată să echipeze pastorii și alți slujitori creștini cu cunoștințele, abilitățile și ...

Citeste mai mult

Maestru al ministerului creștin

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
60 ore
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de masterat al Ministerului creștin (MCMin) este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru conducerea creștină competentă într-o mare varietate de chemări ale min ...

Citeste mai mult