MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Alberta Canada 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Caută Masterate în Statele Unite ale Alberta în Canada 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Inginerie (MEng) în Inginerie Electrică și Calculatoare

University of Calgary
Campus La zi Part time 2 - 6 ani Ianuarie 2020 Canada Calgary + 1 mai mult

Elevii care doresc să avanseze cariera lor ar trebui să ia în considerare programul de Inginerie electrică și de calculator (MEng curs), care este adesea luate cu fracțiune de normă. Ideal pentru studenții care aspiră să câștige mai multe cunoștințe dincolo de gradul lor de licență, programul durează de obicei patru până la șase ani de studiu cu frecvență redusă.

Maestru al ministerului creștin

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 60 ore Contactează şcoala Canada Cochrane + 3 mai mult

Programul de masterat al Ministerului creștin (MCMin) este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru conducerea creștină competentă într-o mare varietate de chemări ale ministerului. Studiile fundamentale includ Biblia, teologia, abilitățile ministerului și practica.

Maestrul divinității

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Campus La zi 92 ore Septembrie 2019 Canada Cochrane

Maestrul Divinității (MDiv) este o diplomă de licență profesională de 92 de credite, proiectată să echipeze pastorii și alți slujitori creștini cu cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pentru chemarea lor. Este standardul teologic obținut de clerul din America de Nord.

Maestru de arte plastice

University of Lethbridge
Campus La zi Septembrie 2019 Canada Lethbridge

Programul de masterat de Arte Frumoase (MFA) oferă studenților posibilitatea de a urmări studii postuniversitare în Arte, New Media și Teatru