Filter
Masterate
Canada Alberta Cochrane Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Cochrane Canada 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Cochrane în Canada 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Canadian Southern Baptist Seminary & College

Programul de masterat al Ministerului creștin (MCMin) este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru conducerea creștină competentă într-o mare varietate de chemări al ... [+]

Programul de masterat al Ministerului creștin (MCMin) este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru conducerea creștină competentă într-o mare varietate de chemări ale ministerului. Studiile fundamentale includ Biblia, teologia, abilitățile ministerului și practica.

Melodiile din acest program de grad includ:

Ministerul AplicatPastoral Leadershipmisiunicerinţe

1. Preconditia pentru acest grad este o diplomă BA, sau echivalentul acesteia, de la un colegiu acreditat sau universitate.

2. Pentru completarea gradului sunt necesare 60 de ore de credit.

3. Cel puțin 30 de ore de credit trebuie să fie completate în campus pentru a oferi o interacțiune normală și substanțială a facultății-facultate pentru a facilita realizarea rezultatelor obținute.... [-]

Canada Cochrane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
60 ore
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian Southern Baptist Seminary & College

Maestrul Divinității (MDiv) este o diplomă de licență profesională de 92 de credite, proiectată să echipeze pastorii și alți slujitori creștini cu cunoștințele, abilități ... [+]

Maestrul Divinității (MDiv) este o diplomă de licență profesională de 92 de credite, proiectată să echipeze pastorii și alți slujitori creștini cu cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pentru chemarea lor. Este standardul teologic obținut de clerul din America de Nord.

Acest grad studiază toate domeniile majore ale disciplinelor biblice, teologice, istorice și practice legate de lucrarea creștină. Cursurile opționale care abordează o varietate de discipline completează curriculum-ul de bază și echipează studenții pentru specializarea ministerului.

cerinţe

1. Preconditia pentru acest grad este o diplomă BA, sau echivalentul acesteia, de la un colegiu acreditat sau universitate.... [-]

Canada Cochrane
Septembrie 2019
Engleză
La zi
92 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză