MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 3 Programe de Masterat de Top în Camerun 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Vest statul african Camerun are o creștere rapidă sistem de învățământ superior. Colegii și universități au fost puțini la număr, până de curând, dar multe școli noi, oferind o varietate de noi programe academice au diversificat foarte mult opțiunile pentru elevii din această țară.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Camerun 2020

rezultate găsite Filter

Masterat în finanțe și contabilitate

L’Université Catholique d’Afrique Centrale
Camerun, Yaounde
Cursuri Executive
01 Feb 2020
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Formarea are drept scop de a instrui manageri și profesioniști în contabilitate și finanțe.

Citeste mai mult

Master în Jurnalism

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Franţa, Paris + 20 Mai mult
Cursuri Executive
01 Sep 2020
<
La zi
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Candidații pot combina două dintre aceste formațiuni M1 și M2, pentru Tava 5 nivelul "plin". În mod ideal, este de dorit să facă mai întâi "M1 toate mass-media jurnalism", apo ...

Citeste mai mult

Master în sistemul de management și informare

L’Université Catholique d’Afrique Centrale
Camerun, Yaounde
Cursuri Executive
01 Feb 2020
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Obiectivul acestui Master este de a instrui managerii care se integrează pe deplin componenta TIC în dezvoltarea alegerilor companiei (strategii, piețe, organizații, tehnologi ...

Citeste mai mult