MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Douala Camerun 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Vest statul african Camerun are o creștere rapidă sistem de învățământ superior. Colegii și universități au fost puțini la număr, până de curând, dar multe școli noi, oferind o varietate de noi programe academice au diversificat foarte mult opțiunile pentru elevii din această țară.

Acest oraș este acasa, la unele dintre cele mai bune centre de învățământ superior din țară, inclusiv la Universitatea din Doula. În plus, există alte instituții importante în programe de diplomă de calitate și sunt oferite, cum ar fi Institutul Maritim Doula.

Caută Masterate in Douala în Camerun 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Jurnalism

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus La zi 2 ani

Candidații pot combina două dintre aceste formațiuni M1 și M2, pentru Tava 5 nivelul "plin". În mod ideal, este de dorit să facă mai întâi "M1 toate mass-media jurnalism", apoi urmați un M2 de specialitate.