MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Branding Cu jumătate de normă în Portugalia 2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

elevii de afaceri au multe domenii, ele se pot specializa, si branding este una care cade sub disciplina mai largă de marketing. Zona de studiu utilizeaza publicitate, design, dezvoltare strategică și alte concepte pentru a crea un brand care este acceptat în mod pozitiv de către consumatori.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Branding Cu jumătate de normă în Portugalia 2021

1 Rezultate din Branding, Portugalia Filter

Master în branding și design vestimentar

IADE
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Portugheză
Campus

Programul propune formarea profesioniștilor și antreprenorilor calificați, stimulând dezvoltarea minților critice și informate, capabile să creeze sau să interpreteze tendințe ...

Citeste mai mult