MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Branding în Polonia 2021

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master în Branding este o măsură care intenționează să preda elevilor modul de a gestiona branduri. Absolvenții vor avea abilități de a crea branduri, dar cel mai important controla modul în care marca este percepută de către client, în funcție de toate atributele sale.

Ca multe alte țări din UE, Polonia oferă școlarizare ieftin sau chiar gratuit pentru studenții din UE. Viitorii studenți trebuie să se aplice direct la instituția lor polonez ales. Universitatea din Varșovia, de exemplu, taxele de între £ 1.300 și 2.500 de lire sterline pe an pentru cursurile de limba engleză.

Programe de Masterat Cel Mai Bun în Branding în Polonia 2021

1 Rezultate din Branding, Polonia Filter

Master în Managementul Comunicării - Comunicare imagine (publicitate, relații publice, branding)

University of Wroclaw
Masterat
01 Oct 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
31 Aug 2021
Engleză
Campus

Studiile privind managementul comunicării oferă o abordare cuprinzătoare a comunicării interne și externe a mărcilor, a organizațiilor și a imaginii acestora, prin intermediul ...

Citeste mai mult