MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Branding în Germania 2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Master în Branding este un program de absolvent în marketing care se concentrează pe produsele și consum. Vă arme de gradul cu abilitățile și cunoștințele necesare cu privire la modul în care să stabilească o relație puternică între mărcile de produse și consumatorul final.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Programe de Masterat Top în Branding în Germania 2021

2 Rezultate din Branding, Germania Filter

Managementul mărcii (MA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
MA
MA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semestre
15 Feb 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Studiați un master în arte în managementul mărcii. Acest program de management al managementului mass-media și comunicării este predat în limba engleză în campusurile noastre ...

Citeste mai mult

Master International Marketing și Management de Brand

Munich Business School
Masterat
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de Masterat de Marketing Internațional și Management de Brand oferă cunoștințe avansate în domeniul afacerilor, marketingului și managementului mărcii și vă echipeaz ...

Citeste mai mult