MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Programe de Masterat de Top în Bosnia şi Herţegovina 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Bosnia și Herțegovina este o țară europeană situată în Peninsula Balcanică. Bosnia și Herțegovina are o mare tradiție de succes în știință, artă, literatură, tehnologie, etc

Începe Astăzi Cele Mai Bune Diplome de Master în Bosnia şi Herţegovina 2020

rezultate găsite Filter

Masterat în Afaceri Internaționale

International University Of Sarajevo IUS
Campus La zi 1 an Octombrie 2020 Bosnia şi Herţegovina Sarajevo

La nivel de absolvent, punctul central al programului IR este pe polemologie și securității internaționale.

Master în genetică și bioinginerie

International University Of Sarajevo IUS
Campus La zi 1 an Octombrie 2020 Bosnia şi Herţegovina Sarajevo

Genetica si Bioinginerie este una dintre disciplinele cea mai rapidă creștere și există o nevoie tot mai mare pentru geneticienii și bioengineers în formă cu standarde tehnice contemporane. Scopul nostru este de a instrui geneticienii și bioengineers open-minded, conștient de problemele locale și globale, și sensibile despre problemele etice.