Filter
Masterate
Bosnia şi Herţegovina Sarajevo Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Sarajevo Bosnia şi Herţegovina 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Bosnia și Herțegovina sunt printre educație lider mondial mai mare, cu o educație excelentă, care este o cercetare, studii universitare interactive și chiar flexibil studentului. Această țară are cele mai bune universități din lume, cum ar fi Universitatea din Bosnia și Herțegovina, printre altele.

Învățământul superior are o tradiție bogată în Sarajevo. Universitatea din Sarajevo, fiind instituția cea mai imperativ învățământ superior din Bosnia-Herțegovina se bazează în acest oraș.

Caută Masterate in Sarajevo în Bosnia şi Herţegovina 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Bosnia şi Herţegovina
Sarajevo
Tip de studiu
Ritm
International University Of Sarajevo IUS

La nivel de absolvent, punctul central al programului IR este pe polemologie și securității internaționale. ... [+]

La nivel de absolvent, punctul central al programului IR este pe polemologie și Securitatea internațională.

Programul oferă studenților absolvenți cu abilități de care au nevoie pentru a funcționa în lumea contemporană și să examineze motivele, metodele și politicile statelor urmăresc interesele lor specifice în arena internațională și a forțelor care acționează pentru a modela și a limita aceste state.

Programul găzduiește, de asemenea, un mare succes Scoala de Vara de învățare din trecut, de tranziție Justiție, reconciliere și alte discipline asociate.

Studii de un an 60 ECTS AQ Austria acreditat 3000 Euro pe an [-]
Bosnia şi Herţegovina Sarajevo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University Of Sarajevo IUS

Genetica si Bioinginerie este una dintre disciplinele cea mai rapidă creștere și există o nevoie tot mai mare pentru geneticienii și bioengineers în formă cu standarde te ... [+]

Genetica si Bioinginerie este una dintre disciplinele cea mai rapidă creștere și există o nevoie tot mai mare pentru geneticienii și bioengineers în formă cu standarde tehnice contemporane.

Scopul nostru este de a instrui geneticienii și bioengineers open-minded, conștient de problemele locale și globale, și sensibile despre problemele etice.

Programul se concentrează pe aplicațiile practice ale cadrului teoretic furnizat la nivel de licență, construirea pe brațul de cercetare și dezvoltarea practicilor specifice industriei. Cooperarea cu industria este unul dintre principalele obiective ale programului, în scopul de a adăuga la abilități de a găsi soluții și o minte-set de practic susținut de cercetare. ... [-]

Bosnia şi Herţegovina Sarajevo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză