MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Biochimie Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Americii 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Studenții care studiază în biochimie pot dobândi cunoștințe, care le pregătește pentru lucrul într-o varietate de domenii, cum ar fi biochimie, biologie moleculara, biologie celulara si biotehnologie. instruire curriculum deseori include atât prelegeri clasă și experiență de laborator. 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Biochimie Part time în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din Biochimie, Statele Unite ale Americii Filter

Master of Science / Maestru de Inginerie în Inginerie Chimică și Biochimică

Rutgers School of Engineering
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Campus

Programul de inginerie chimică și biochimică a programului Rutgers oferă un program cuprinzător și modern de programare chimică, cu activități de cercetare interesante și inov ...

Citeste mai mult

Maestru de biochimie

McGovern Education Group
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Master of Biochimie este o diplomă de master în biochimie, în care studenții examinează structurile, funcțiile și procesele biologice ale diferitelor molecule în sisteme compl ...

Citeste mai mult