MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 97 Programe de Masterat de Top în Belgia 2020

Deşi un stat european mic, Belgia este recunoscută ca fiind o ţară internaţională. Pe lângă faptul că este sediul central al Uniunii Europene, Belgia este şi gazda altor organizaţii internaţionale. Cu trei limbi oficiale, muzee captivante, arhitectură veche minunată, instituţii politice importante şi o cultură diversificată, un Masterat în Belgia este alegerea excelentă pentru cei care doresc să se dezvolte pe plan educaţional într-o locaţie dinamică.

Mediul internaţional, multilingv şi foarte educat este un loc grozav pentru a urma un program de masterat în Belgia. Multitudinea de universităţi şi colegii oferă diplome în specializări precum Afaceri, Management, Conducere, Economie, Drept, Sănătate Publică, Ştiinţe Politice, Biologie şi Relaţii Internaţionale. Programele de Masterat cu normă întreagă din Belgia durează intre unul şi doi ani. Totuşi, daca programul de Masterat în Belgia pe care îl alegeţi este cu jumătate de normă sau online, acesta se poate întinde pe o durată mai mare de timp.

Căutaţi chiar azi un Masterat în Belgia! Lista de mai jos vă oferă o prezentare generală a tuturor opţiunilor disponibile, dar daca deja ştiţi ce doriţi, puteţi folosi caseta de căutare de deasupra pentru a vă restrânge opţiunile.

rezultate găsite Filter

Master în Managementul General

HEC Management School - University of Liège
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Belgia Liège

Masterul în management, cu o serie de specializări, vă oferă o pregătire solidă, cu un nivel înalt de specializare. Programul constă într-un nucleu puternic de cunoștințe conceptuale (teoretice) gata să se transforme rapid în aptitudini practice (operaționale) în diferite locuri de muncă de management. Fiecare specializare combină o serie de cursuri de specialitate, un stagiu (într-o companie, într-un centru de cercetare etc.) și o teză finală.

Eit-KIC de master în domeniul energiei (Louvain et al)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Belgia Leuven + 1 mai mult

Maestru de analiză de marketing

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Campus La zi Part time 1 an Septembrie 2020 Belgia Ghent + 1 mai mult

Master of Marketing Analiza este un studiu de un an cu normă întreagă (sau de doi ani, studiu de fracțiune de normă) cu privire la analiza Customer Relationship Management (CRM) / Business Intelligence subiecte în limba engleză care acoperă tehnici de minerit de date.

Master in managementul afacerilor - program de gradul triplu (ICHEC - -ulb UCL).

ICHEC Brussels Management School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Belgia Bruxelles

Organizat pe o perioadă de doi ani, acest 120 de credite de program de studii de master, în principal, non-specializate, permite studenților să îmbunătățească competențele în diferite domenii ce țin de științele comerciale.

Master în Studii Liberale

European College for Liberal Studies
Campus La zi Part time 9 - 12 luni Noiembrie 2019 Spania Barcelona Belgia Bruxelles Madrid Elveţia Zurich Japonia Tokyo Anvers + 9 mai mult

MLS - Master în Studii Liberale (60 credite)

Master Executiv în Management Public

Antwerp Management School
Campus Part time 2 ani Contactează şcoala Belgia Anvers

Interesul pentru management în sectorul public a crescut mult. Schimbările sociale rapide și din ce în ce mai complexe au modificat substanțial rolul guvernului. Politica, politica și guvernanța nu mai pot funcționa bine fără management. Un serviciu puternic necesită cunoștințe, cunoștințe și creativitate funcționarului guvernului modern. Master in Management Public examinează o gamă variată de tendințe actuale în managementul guvernamental.

Masterat avansat în piețele financiare

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus La zi 11 luni Septembrie 2020 Belgia Bruxelles

Advanced Master în piețele financiare oferă o educație avansată în finanțe și pe piețele financiare, care este complementară curriculum-ului furnizat în programele de absolvent clasice în finanțe sau economie.

Master Erasmus Mundus în Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Nancy Belgia Liège Suedia Luleå Germania Freiberg + 6 mai mult

Programul EMerald Master a fost creat pentru a răspunde nevoii urgente exprimate de Uniunea Europeană pentru a crea o Europă eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor.

Master în materiale avansate: reciclare inovatoare

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Franţa Bordeaux Portugalia Lisabona Germania Darmstadt Belgia Liège Spania Madrid Ungaria Miskolc + 10 mai mult

Programul AMIR Master în materiale avansate: Reciclarea inovatoare integrează cunoștințe tehnice profunde privind reciclarea materialelor, cu instruire la nivel înalt privind antreprenoriatul și inovația, oferind elevilor abilitățile necesare pentru a deveni schimbători de jocuri în sectorul de reciclare. Ca program de masterat marcat de EIT, AMIR este proiectat și furnizat de un consorțiu de universități de top din UE în sectorul materiilor prime. Studenții AMIR studiază în două țări europene diferite ca parte a formării și beneficiază de o serie de beneficii, inclusiv școli de vară, evenimente în rețea și sprijin financiar din partea EIT RawMaterials. Toate predarea și evaluarea sunt efectuate în limba engleză.

Master în urbanism și dezvoltare teritorială

Isuru
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Belgia Saint-Gilles

Instruirea este organizată într-un mod modular și în conformitate cu o abordare bazată pe competențe. Studentul trece prin diferitele unități de învățământ care formează formarea în funcție de ritmul care îi corespunde, până la testul integrat în care trebuie să demonstreze printr-o lucrare de sinteză stăpânirea transversală a aptitudinilor pe care le-a dobândit.

Maestru al arhitecturii interioare

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Facultatea de Arhitectură și Arte salută aplicațiile pentru un program inovatoare de masterat internațional în arhitectura interioară, cu un accent puternic pe reutilizarea adaptivă.

Master European în translație Științe cosmetice și dermatologice ( EMOTION )

EMOTION
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Novara Germania Berlin Spania Elche Belgia Namur + 6 mai mult

EMOTION este de doi ani 120 ECTS, engleza-maestru predat un grad dublu axat pe farmaceutice și cosmetice R

Executive Master în Studii Europene

Centre international de formation européenne (CIFE)
Online & Campus Combinate Part time 2 ani Contactează şcoala Belgia Bruxelles Franţa Grozav Germania Berlin Italia Roma Turcia Istambul + 8 mai mult

Master of Science în Studii Europene este un curriculum multi-disciplinare de doi ani (60 ECTS), care oferă căi de studiu flexibile și metode pentru profesioniști, postuniversitare și funcționari care își desfășoară cariera în același timp.

CEMS master în Management Internațional (CEMS MIM),

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Paris Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Varşovia Portugalia Lisabona Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia Sf. Gallen Turcia Istambul Hong Kong Italia Milano Irlanda Dublin Australia Sydney Austria Viena Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia Sao Paulo Canada Londra China Beijing Republica Cehă Praga Danemarca Copenhaga Finlanda Helsinki Germania Koln Regatul Unit Ungaria Budapesta India Kolkata Agde + 51 mai mult

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere

MS Executiv - Master of Science în Managementul Resurselor Umane

United International Business Schools
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 3 ani Noiembrie 2019 Elveţia Zurich Belgia Anvers Spania Barcelona Bruxelles Madrid Japonia Tokyo Ţările de Jos Amsterdam Italia Milano Geneva + 16 mai mult

Calendarul nostru academic se bazează pe un sistem de trimestru (1 trimestru = 10 săptămâni). Datorită structurii flexibile a programului și a designului modular, mai multe date de început sunt disponibile la începutul fiecărui trimestru și al fiecărui termen, în octombrie, noiembrie, ianuarie, februarie, aprilie, mai, iulie și august.