MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 101 Programe de Masterat de Top în Belgia 2019/2020

Deşi un stat european mic, Belgia este recunoscută ca fiind o ţară internaţională. Pe lângă faptul că este sediul central al Uniunii Europene, Belgia este şi gazda altor organizaţii internaţionale. Cu trei limbi oficiale, muzee captivante, arhitectură veche minunată, instituţii politice importante şi o cultură diversificată, un Masterat în Belgia este alegerea excelentă pentru cei care doresc să se dezvolte pe plan educaţional într-o locaţie dinamică.

Mediul internaţional, multilingv şi foarte educat este un loc grozav pentru a urma un program de masterat în Belgia. Multitudinea de universităţi şi colegii oferă diplome în specializări precum Afaceri, Management, Conducere, Economie, Drept, Sănătate Publică, Ştiinţe Politice, Biologie şi Relaţii Internaţionale. Programele de Masterat cu normă întreagă din Belgia durează intre unul şi doi ani. Totuşi, daca programul de Masterat în Belgia pe care îl alegeţi este cu jumătate de normă sau online, acesta se poate întinde pe o durată mai mare de timp.

Căutaţi chiar azi un Masterat în Belgia! Lista de mai jos vă oferă o prezentare generală a tuturor opţiunilor disponibile, dar daca deja ştiţi ce doriţi, puteţi folosi caseta de căutare de deasupra pentru a vă restrânge opţiunile.

rezultate găsite Filter

Master în Managementul General

HEC Management School - University of Liège
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Belgia Liège

Masterul în management, cu o serie de specializări, vă oferă o pregătire solidă, cu un nivel înalt de specializare. Programul constă într-un nucleu puternic de cunoștințe conceptuale (teoretice) gata să se transforme rapid în aptitudini practice (operaționale) în diferite locuri de muncă de management. Fiecare specializare combină o serie de cursuri de specialitate, un stagiu (într-o companie, într-un centru de cercetare etc.) și o teză finală.

Eit-KIC de master în domeniul energiei (Louvain et al)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Belgia Leuven + 1 mai mult

Maestru de analiză de marketing

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Campus La zi Part time 1 an Septembrie 2019 Belgia Ghent + 1 mai mult

Master of Marketing Analiza este un studiu de un an cu normă întreagă (sau de doi ani, studiu de fracțiune de normă) cu privire la analiza Customer Relationship Management (CRM) / Business Intelligence subiecte în limba engleză care acoperă tehnici de minerit de date.

Master - Ingénieur comerciale

ICHEC Brussels Management School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Belgia Brussels

Gradul acest maestru este extinderea logică a diplomă de licență în inginerie de afaceri. Două specializări de specializare specifice au fost puse în aplicare pentru ingineri de afaceri viitoare ..

De master în studii liberale

European College for Liberal Studies
Campus La zi Part time 9 - 12 luni Octombrie 2019 Spania Barcelona Belgia Brussels Madrid Elveţia Zürich Japonia Tokyo Antwerp + 9 mai mult

MLS - Master în Studii Liberale (60 credite)

Master International Executive în afaceri de fotbal

International Football Business Institute
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Belgia Brussels

Totul începe cu o inimă pentru afaceri și o pasiune pentru fotbal. IFBI oferă participanților un master executiv unic pentru a se specializa în afaceri de fotbal. În timpul cursului, elevii vor avea șansa de a intra în contact cu experții care lucrează în cluburi, federații, asociații și companii de fotbal.

Maestru al Afacerilor China-Europa

Antwerp Management School
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Belgia Antwerp

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile și competențele manageriale, în special pe piața chineză și europeană, acest program unic este ideal pentru dvs. O inițiativă comună a două școli de conducere de afaceri conduce un curriculum stimulator care vă va ghida pentru a vă descoperi punctele forte personale și pentru a vă pregăti pentru o carieră în plină expansiune în afacerile internaționale.

Online Executive Master în Studii Europene

Centre international de formation européenne (CIFE)
Online La zi 2 ani Contactează şcoala Germania Berlin Franţa Nice Belgia Brussels Ungaria Budapest Regatul Unit Canterbury Italia Rome Turcia Istanbul Tunisia Tunis + 14 mai mult

Master of Science în Studii Europene este un curriculum multi-disciplinare de doi ani (60 ECTS), care oferă căi de studiu flexibile și metode pentru profesioniști, postuniversitare și funcționari care își desfășoară cariera în același timp.

Master Erasmus Mundus în Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent + 11 mai mult

Programul EMerald Master a fost creat pentru a răspunde nevoii urgente exprimate de Uniunea Europeană pentru a crea o Europă eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor.

Master Internațional în Fintech, Finanțe și Inovare Digitală (Fintech)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Italia Milan Franţa Nantes Reims Regatul Unit Edinburgh Spania Madrid China Guangzhou Barcelona Belgia Brussels + 12 mai mult

Master International în Fintech, Finanțe și Inovare Digitală (FINTECH) este conceput pentru a oferi studenților toate abilitățile și competențele pentru a face față revoluției Fintech. Programul se adresează tinerilor absolvenți care doresc să se specializeze în zona Fintech, aprofundându-și cunoștințele despre tehnologiile digitale și aplicarea lor în lumea financiară, de exemplu bănci, companii de asigurări, managementul activelor.

Master în materiale avansate: reciclare inovatoare

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Franţa Bordeaux Portugalia Lisbon Germania Darmstadt Belgia Liège Spania Madrid Ungaria Miskolc + 10 mai mult

Programul AMIR Master în materiale avansate: Reciclarea inovatoare integrează cunoștințe tehnice profunde privind reciclarea materialelor, cu instruire la nivel înalt privind antreprenoriatul și inovația, oferind elevilor abilitățile necesare pentru a deveni schimbători de jocuri în sectorul de reciclare. Ca program de masterat marcat de EIT, AMIR este proiectat și furnizat de un consorțiu de universități de top din UE în sectorul materiilor prime. Studenții AMIR studiază în două țări europene diferite ca parte a formării și beneficiază de o serie de beneficii, inclusiv școli de vară, evenimente în rețea și sprijin financiar din partea EIT RawMaterials. Toate predarea și evaluarea sunt efectuate în limba engleză.

Master în urbanism și dezvoltare teritorială

Isuru
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Belgia Saint-Gilles

Instruirea este organizată într-un mod modular și în conformitate cu o abordare bazată pe competențe. Studentul trece prin diferitele unități de învățământ care formează formarea în funcție de ritmul care îi corespunde, până la testul integrat în care trebuie să demonstreze printr-o lucrare de sinteză stăpânirea transversală a aptitudinilor pe care le-a dobândit.

Master în economie - Economie de afaceri

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Belgia Brussels

Master în economie pregătește studenții să devină economiști aplicați, factori de decizie politică, consultanți și profesioniști în sectoare și activități care necesită abilități tehnice și analitice. Acesta le oferă instrumente actuale cantitative și conceptuale pentru analize economice, statistice și financiare și le pregătește pentru politică și practici comerciale. Acest program de masterat are o orientare europeană puternică care se manifestă prin cursuri specifice UE (de exemplu, privind politica în domeniul concurenței) sau prin accentul pus pe cursuri generale privind specificul dimensiunii europene. Master în Economie de Afaceri dezvoltă înțelegerea studenților în materie de afaceri, economie și politică și evidențiază interacțiunile acestora (de exemplu, reglementările financiare și financiare, strategia și politica în domeniul concurenței, reglementarea și lobby-ul etc.).

Master în Managementul Proceselor de Afaceri (BPM)

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Managementul proceselor de afaceri majore (BPM) se concentrează pe rolul managerial și corporativ al sistemelor și tehnologiilor informaționale și informaționale din lumea corporativă, cu accent pe procesele de afaceri. Programul abordează modul în care oportunitățile și amenințările particulare în acest context ar trebui gestionate și guvernate.

Master European în translație Științe cosmetice și dermatologice ( EMOTION )

EMOTION
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Novara Germania Berlin Spania Elche Belgia Namur + 6 mai mult

EMOTION este de doi ani 120 ECTS, engleza-maestru predat un grad dublu axat pe farmaceutice și cosmetice R