Filter
Masterate
Belgia Walloon Region Namur Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Namur Belgia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Caută Masterate în Statele Unite ale Namur în Belgia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Belgia
Walloon Region
Namur
Tip de studiu
Ritm
EMOTION

EMOTION este de doi ani 120 ECTS, engleza-maestru predat un grad dublu axat pe farmaceutice și cosmetice R ... [+]

EMOTION este o diplomă comună Erasmus Mundus, cofinanțată de programul Erasmus al Uniunii Europene.

EMOTION este un master de 2 ani , ECTS , master în limba engleză, acordând un grad dublu axat pe R farmaceutic și cosmetic

Aceasta este oferită de Universitatea din Piemonte Orientale (UPO; Italia), Universitatea Miguel Hernández (UMH; Spania), Universitatea Namur (UNAMUR; Belgia) și Universitatea Humboldt (HU; Germania) printr-o colaborare cu Charité Universitätsmedizin Berlin . Fiecare dintre cele patru universități contribuie la domeniul său de excelență, cu expertiză complementară care acoperă principalele aspecte ale acestui domeniu interdisciplinar.... [-]

Belgia Namur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză