MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Leuven Belgia 2019/2020

Leuven, Belgia este o capitală antică ce are o istorie lungă şi bogată, iar studenţii din toate colţurile lumii au descoperit programele postuniversitare excelente de aici. Acest oraş mic, dar dinamic are o populaţie studenţească vastă care reprezintă 25% din populaţia totală din Leuven. Studenţii care urmează un Masterat în Leuven vor avea parte de o experienţă educaţională plăcută şi stimultantă din punct de vedere intelectual.

Universităţile din Leuven oferă programe academice şi facultăţi de cea mai bună calitate. Programele de Masterat în Leuven sunt foarte variate şi includ domenii precum Inginerie, Finanţe, Biologie, Economie şi Afaceri şi multe altele. Cu un Masterat în Leuven, studenţii pot călători uşor în alte oraşe din Belgia, dar şi prin Europa astfel dezvoltându-şi o reţea profesională puternică ce poate fi avantajoasă după absolvirea studiilor.

Aruncă o privire la programele de Masterat în Leuven de mai jos. Fă următorul pas spre îndeplinirea ţelurilor personale şi profesionale chiar azi!

rezultate găsite Filter

Eit-KIC de master în domeniul energiei (Louvain et al)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Belgia Leuven + 1 mai mult