MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Hasselt Belgia 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Hasselt este un oraș în Belgia. Învățământul superior de aici a fost propulsat de diferite campusuri ale Hasselt din zonă. Cu toate acestea, instituțiile de învățământ mai multe și mai vin rapid.

Caută Masterate in Hasselt în Belgia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în strategie de marketing internațional (IMS)

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Specializarea Strategia de marketing internațional (IMS) se concentrează pe strategiile de afaceri și de marketing într-un mediu internațional. Complementar la o perspectivă de marketing mai generală, această specializare săpează mai profund în strategiile, procesele de marketing și relațiile dintre organizații, cu accent pe contextul business-to-business.

Master în strategie și management inovare (SIM)

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Strategia de specializare și Managementul inovării (SIM) pregătește absolvenții pentru a face față mediului de afaceri actual, în schimbare rapidă, prin dezvoltarea de strategii adecvate și gestionarea proiectelor de inovare / schimbare în organizații.

Master în Managementul Proceselor de Afaceri (BPM)

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Managementul proceselor de afaceri majore (BPM) se concentrează pe rolul managerial și corporativ al sistemelor și tehnologiilor informaționale și informaționale din lumea corporativă, cu accent pe procesele de afaceri. Programul abordează modul în care oportunitățile și amenințările particulare în acest context ar trebui gestionate și guvernate.

Maestru al arhitecturii interioare

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Facultatea de Arhitectură și Arte salută aplicațiile pentru un program inovatoare de masterat internațional în arhitectura interioară, cu un accent puternic pe reutilizarea adaptivă.

Maestru de statistici de învățământ la distanță

Hasselt University
Online La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Belgia Hasselt Diepenbeek + 2 mai mult

Unul dintre principiile suntem poartă în minte atunci când de înființare a programului Distanța este să-l păstrați cât mai aproape de programul de pe-campus în care este posibil, nu numai metodele sale de conținut și de predare, dar, de asemenea, modul de evaluare a elevilor.

Maestru de statistici

Hasselt University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Maestru al științelor de transport prin învățământ la distanță

Hasselt University
Online La zi Part time 42 luni Contactează şcoala Belgia Hasselt Diepenbeek + 2 mai mult

În programul nostru de master aveți două opțiuni: studiați cu normă întreagă la Universitatea Hasselt sau combinați studiile de masterat cu un loc de muncă în programul nostru flexibil de învățământ la distanță.

Maestru al științelor de transport

Hasselt University
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Belgia Hasselt Diepenbeek + 2 mai mult

Programul de masterat internațional de Științe ale Transportului de la Universitatea Hasselt este un program de masterat multidisciplinar, care pregătește studenții să identifice problemele legate de transport și siguranța traficului și să vină cu soluții în sine, ținând cont de câțiva parametri: economie, societate, dezvoltare urbană, mediu și infrastructură .

Master of Management

Hasselt University
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 mai mult

Master of Management este un program de masterat internațional de un an (în limba engleză), care pregătește studenții pentru o carieră în medii de afaceri dinamice, internaționale.