Filter
Masterate
Belgia Brussels Saint-Gilles Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Saint-Gilles Belgia 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Caută Masterate în Statele Unite ale Saint-Gilles în Belgia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Belgia
Brussels
Saint-Gilles
Tip de studiu
Ritm
Isuru

Instruirea este organizată într-un mod modular și în conformitate cu o abordare bazată pe competențe. Studentul trece prin diferitele unități de învățământ care formează ... [+]

pregătire

Instruirea este organizată într-un mod modular și în conformitate cu o abordare bazată pe competențe. Studentul trece prin diferitele unități de învățământ care formează formarea în funcție de ritmul care îi corespunde, până la testul integrat în care trebuie să demonstreze printr-o lucrare de sinteză stăpânirea transversală a aptitudinilor pe care le-a dobândit.

Întrebarea "Cum vor locui oamenii aici, mâine? Este pescuitul antrenamentului. Acesta este scopul cursurilor de urbanism în care studentul este condus să-și formuleze răspunsul sub forma unei sinteze creative într-o abordare similară cu cea pe care o va implementa în practica sa profesională.... [-]

Belgia Saint-Gilles
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză