MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Banking Cu jumătate de normă în Spania 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Cu un Master în grad bancar, elevii vor explora aspecte importante ale bancar, cum ar fi analiza de risc, investiții, contabilitate, finanțe corporative, si multe altele. Profesioniști calificați, cu un Master în domeniul bancar continuă să fie în cerere mare.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Banking Cu jumătate de normă în Spania 2020

4 Rezultate din Banking, Spania Filter

De master în domeniul bancar și de consultanță financiară

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Part time 12 luni Septembrie 2020 Spania Madrid

Dobândi un nivel ridicat al sectorului financiar spaniol teoretic și practic și servicii bancare, precum și toate serviciile și produsele pe care băncile oferă expertiza clienților lor. În plus, achiziționarea de o cunoaștere detaliată a piețelor financiare, în scopul de a consilia cu privire la diferitele produse pe care le oferă, atât pentru investiții cât și pentru finanțare.

Master în domeniul bancar și agent financiar

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Online Part time 8 luni Contactează şcoala Spania Madrid

Master în domeniul bancar și financiar Agent transmite profesional cunoașterea exactă dintre aspectele cele mai relevante ale domeniilor-cheie în instituțiile financiare. Cele rafinează de masterat și îmbunătățește cunoștințele și abilitățile financiare

MIM - Master în Management Internațional - Global Banking

United International Business Schools
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 9 - 36 luni Ianuarie 2020 Elveţia Zurich Belgia Anvers Spania Barcelona Bruxelles Madrid Japonia Tokyo Ţările de Jos Amsterdam Italia Milano Geneva + 16 mai mult

Studenții cu normă întreagă pot obține o diplomă de masterat într-un an universitar de 9 luni, pentru un total de 3 sferturi de câte 20 de credite fiecare sau în decurs de 12 luni, când se răspândește volumul de muncă.

Master online în management financiar, bancar digital și finanțare pe internet

GBSB Global Business School - Online programs
Online La zi Part time 9 - 12 luni Înscriere Deschisă Spania Spania Online Madrid + 2 mai mult

Primul și singurul Master Online în Spania în domeniul inovației financiare - să fie la cerere pentru realitatea de mâine