MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Banking Part time în Bangladesh 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Master în programe bancare a oferi studenților cu abilități și cunoștințe care le va ajuta să fie de succes în industria bancară, inclusiv instruire în subiecte cum ar fi finanțe, contabilitate, investitii, de risc, și etica.

Bangladesh este una dintre țările cu sistem vechi, dar calitatea învățământului superior. Țara are 50 de facilitati publice de învățământ superior și peste 100 de instituții private. Acest lucru nu numai că a permis învățământul superior să fie accesibil, dar, de asemenea, a crescut nivelul de calitate.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Banking Cu jumătate de normă în Bangladesh 2020

1 Rezultate din Banking, Bangladesh Filter

Maestru al managementului bancar

BRAC University
Online & Campus Combinate Part time 2 ani Septembrie 2020 Bangladesh Dhaka

Master of Bank Management (MBM) Programul de BRAC Business School este un interactiv program part-time calificare pe bază care necesită 60 de credite (20 cursuri) care urmează să fie finalizate în termen de doi ani. Cu toate acestea, scutirea de la una sau mai multe cursuri de fundație (maximum 18 credite) și transferul de credite pot fi acordate candidaților care merită.