MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 9 Programe de Masterat de Top în Bangladesh 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Studiu în Bangladesh oferă numeroase perspective pentru studenți. Sistemul de învățământ din țară este extrem de subvenționate. Universități, colegii și școli din Bangladesh oferi un mediu vibrant, creativ și provocator, care oferă o oportunitate de a studenților pentru dezvoltarea potențialului lor.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Bangladesh 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master of Education

BRAC University
Campus La zi Part time 1 an Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka + 1 mai mult

Recunoscută pe plan național MEd / PGD este un program de un an, care prevede oficiali guvernamentali, persoane fizice și profesioniștii care lucrează un mediu bogat de învățare și diverse pentru a explora teoria și practica educațională într-un context Bangladesh-ului.

De master în management și practicile de dezvoltare

BRAC University
Campus La zi 16 luni Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

MDMP este, trans-disciplinare, program inovator de absolvent, care combină predarea la clasă pe cele mai recente progrese în teoria și practica de dezvoltare cu experienta hands-on domeniu. Programul a fost dezvoltat in colaborare cu Institutul Pamantului de la Universitatea Columbia, Statele Unite ale Americii și aparține rețelei globale de Master în practică pentru dezvoltare.

De master în inginerie electrică și electronică

BRAC University
Campus La zi Part time 3 semestre Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka + 1 mai mult

Obiectivul gradului este de a oferi studenților cu instrumente de inginerie / sistem de telecomunicații / electronice de putere bine informate și bine echilibrate pentru a rezolva problemele din lumea reală. Studenții vor fi instruiți în metodologia de cercetare, astfel încât acestea să poată contribui la crearea de noi idei. Cerințele de la IEEE și planurile de învățământ ale Americii de Nord și de universități și institute europene au fost luate în considerare în timp ce proiectarea cursului.

Maestru de studii de dezvoltare

BRAC University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

BIGD a proiectat Master de Studii de dezvoltare a programului (MDS) pentru a oferi o înțelegere în profunzime a conceptelor de dezvoltare și problemele dintr-o perspectivă largă, interdisciplinară. La finalizarea satisfăcătoare a programului, studenții vor fi capabili să abordeze și să analizeze problemele de dezvoltare în contextul globalizării, transformarea economică și schimbările sociale, culturale și politice.

Maestru al managementului bancar

BRAC University
Online & Campus Combinate Part time 2 ani Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

Master of Bank Management (MBM) Programul de BRAC Business School este un interactiv program part-time calificare pe bază care necesită 60 de credite (20 cursuri) care urmează să fie finalizate în termen de doi ani. Cu toate acestea, scutirea de la una sau mai multe cursuri de fundație (maximum 18 credite) și transferul de credite pot fi acordate candidaților care merită.

Maestru în gestionarea dezastrelor

BRAC University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

Acest program de studii postuniversitare care vizează profesioniști activi permite să contribuie la acest domeniu la nivel național semnificativ orientată spre practică. Un astfel de curs să completeze educația bazată pe profesia de absolvenți ai diferitelor discipline servește, de asemenea, în continuare calificare post-profesională și permite dezvoltarea carierei.

Master in Computer Applications

BRAC University
Campus La zi Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

Master in Procurement and Supply Management

BRAC University
Campus La zi 3 - 6 semestre Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

De master în informatică și inginerie

BRAC University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Bangladesh Dhaka

Obiectivul gradului este de a produce un absolvent bine informat și bine echilibrat, care poate utiliza Computer Science și instrumente de inginerie pentru a rezolva problemele din lumea reală. La nivel de master, acestea vor fi instruiți în metodologia de cercetare, astfel încât acestea să poată contribui la crearea de noi cunoștințe.