MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 2 Programe de Masterat de Top în Bahrain 2020

Bahrain atrage oameni din întreaga lume pentru călătorii, muncă şi studiu. Studenţilor care doresc să urmeze un Masterat în Bahrain le este oferită oportunitatea de a alege programe academice excelente şi de renume. Nu numai că studenţii vor primi o educaţie de top, dar vor avea de asemenea ocazia să experimenteze o dezvoltare culturală şi intelectuală, descoperind mai multe despre cultura arabă modernă într-o regiune cu o istorie lungă şi bogată. Studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Bahrain au oportunitatea de a vizita oraşe dinamice, centre culturale, castele, muzee şi nu numai.

Studenţii pot alege un program de Masterat în Bahrain din diversele opţiuni oferite. Câteva dintre cele mai populare domenii de studiu pentru un Masterat în Bahrain sunt în discipline precum comunicare şi conducere, dar si în afaceri, incluzând sectoare precum finanţe, management sau marketing.

Aruncă o privire dedesubt la programele de Masterat din Bahrain. Aici poţi găsi tipul de educaţie care te va ajuta să îţi atingi ţelurile!

rezultate găsite Filter

Universitatea din Dundee Master of Education

Stafford
Emiratele Arabe Unite, Emiratele Arabe Unite Online + 71 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

O diplomă de masterat din Marea Britanie esențială pentru profesorii sau educatorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul învățării și să îmbunătățească per ...

Citeste mai mult

Maestru de Afaceri Internaționale

Westford University College
Emiratele Arabe Unite, Sharjah + 27 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
Part time
<
12 luni
Campus
Online

Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară extinsă în managementul afacerilor internaționale, acordată de Cam ...

Citeste mai mult