MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Aviație în Portugalia 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Mulți dintre subiecții incluși în afacere de aviație cu avioane și proiectarea de fabricație, dar există și zone care se concentrează asupra traficului aerian și impactul asupra mediului al avioanelor și a altor aeronave. aviație generală poate fi, de asemenea, separate în domeniul aviației civile și militare.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Studii Postuniversitare Top în Aviație în Portugalia 2020

2 Rezultate din Aviație, Portugalia Filter

Master în tehnologia și managementul aeronautic de întreținere

Atlântica University
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Al doilea ciclu de studii în Tehnologia și Managementul Aeronautic de întreținere vizează să răspundă nevoilor pieței muncii și să pregătească profesioniști cu abilități în în ...

Citeste mai mult

Master în Management și Tehnologia Aeronautică de întreținere

Atlântica
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Portugheză
Campus

Al doilea ciclu de studii în Tehnologii de gestionare și întreținere aeronautică din Atlântica este un curs care are ca scop să răspundă nevoilor actualei piețe a muncii și ur ...

Citeste mai mult