48 Masterat Programe în Austria for 2024

Masterat Programe în Austria for 2024Filter
    • Kufstein, Austria

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Acest program de masterat a fost dezvoltat ca un grad de management în domeniile sinergetice ale sportului, culturii, precum și gestionarea de evenimente cu un puternic accent internațional.

    • Krems an der Donau, Austria

    Part time

    4 semestre

    Amestecat

    Engleză

    Cu diplomă de master digital pentru inovație și transformare în afaceri, veți fi calificat să gestionați transformarea digitală în mai multe industrii.

    • Saint Pölten, Austria

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Dependența puternică de tehnologiile digitale în toate domeniile vieții și de afaceri necesită sisteme de informații și comunicații sigure și rezistente. Noul nostru program de master în limba engleză este pregătirea ideală pentru o activitate în sectorul cibersecurității și al rezilienței, care are o cerere economică puternică.

    • 143, Austria

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat Erasmus Mundus în politici publice (Mundus MAPP) oferă o înțelegere detaliată și sistematică a modului în care instituțiile politice, procesele și politicile publice funcționează și interacționează de la economia politică globală la nivelurile naționale și locale, cu un accent direct pe angajamentele europene la acestea. niveluri de guvernare.

    • Palaiseau, Franţa
    • Espoo, Finlanda
    • + 5 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MSc în fabricație aditivă pentru flexibilitate totală este un program cu două diplome recunoscut la nivel global, susținut de EIT și EIT Manufacturing. Acest program unic integrează știința producției, designul mecanic și managementul producției într-o experiență educațională coerentă, completată de o pistă specializată în inovare și antreprenoriat.

    • Vienna, Austria

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Scopul principal al LL.M. Programul în Drepturile Omului este de a oferi pregătire teoretică și practică pentru viitorii savanți și profesioniști în domeniul drepturilor omului, cu accent deosebit pe aspectele juridice ale protecției drepturilor omului. Facultatea noastră înalt calificată și diversificată, cu normă întreagă și cu fracțiune de normă (în vizită), pregătește studenții să se angajeze în analiza comparativă și interdisciplinară a problemelor complexe ale drepturilor omului.

    • Innsbruck, Austria

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză, Germană

    • Salzburg, Austria

    Part time

    4 semestre

    În campus

    Germană, Engleză

    În calitate de informaticieni industriali, jucați un rol central în peisajul industrial cu capacitatea dumneavoastră de a combina diverse discipline tehnice. Dacă sunteți gata să depășiți granițele tehnologiei și să modelați un viitor caracterizat de inovație și tehnologie, atunci programul de master în Informatică Industrială și Robotică este cheia pentru a vă transforma pasiunea în realitate. Veți dobândi o înțelegere profundă a aplicațiilor informaticii și tehnologiilor informaționale, ingineria software-ului și a sistemelor, precum și a mecatronicei și roboticii într-un mediu industrial sau pentru implementarea sistemelor inteligente de zi cu zi.

    • Laxenburg, Austria

    La zi, Part time

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul Internațional de Conformitate Anticorupție și Acțiune Colectivă (IMACC) este primul program de master special conceput pentru profesioniștii în domeniul combaterii corupției și acțiunilor colective implicate în sectorul de afaceri.

    • Vienna, Austria

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Germană

    Programul de master International Business Administration (Master IBW) este oferit în noua sa structură ca program de studiu interdisciplinar.

    • Saint Pölten, Austria

    În campus

    Germană

    FIINȚE UMANE, SPAȚIU ȘI SENS Cursul de master combină soluțiile arhitecturale cu designul grafic. Oferă studenților oportunitatea unică de a-și aprofunda competența în propriul domeniu de expertiză și de a obține o perspectivă valoroasă în celălalt domeniu în același timp. O atenție deosebită este acordată implementării de proiecte reale și contactului intens cu lumea afacerilor, pentru a pregăti studenții pentru cariera profesională în cel mai bun mod posibil. Drept urmare, cursul formează designeri interdisciplinari, ieșiți din cutie, care își pot aplica expertiza într-o varietate de domenii. Cursul de master este deschis absolvenților care dețin o diplomă de licență în design interior, arhitectură sau design grafic și informațional. Solicitanții cu experiență în discipline conexe, cum ar fi arhitectura peisajului și designul de iluminat sunt, de asemenea, bineveniți. CONEXIUNEA Legătura dintre designul interior și comunicarea vizuală poate să nu fie întotdeauna evidentă, dar este omniprezentă. Fiecare expoziție necesită un concept spațial (design interior) și un sistem de orientare, precum și litere de perete, publicații însoțitoare și material publicitar adecvat (design grafic și informațional). Aceste elemente sunt din ce în ce mai suplimentate de media interactive sau bazate pe timp (film, video, recent și realitate virtuală): bine planificat și gândit prin comunicare vizuală devine din ce în ce mai important. Un alt exemplu: imaginați-vă magazinul emblematic al unei renumite companii de tehnologie. Branding-ul și designul corporativ sunt de o importanță esențială și includ designul interiorului; în același timp, aspectele psihologice precum comportamentul vizitatorului și al consumatorului sunt vitale în planificarea și proiectarea unor astfel de spații.

    • Linz, Austria

    În campus

    Germană

    Masterul artistic în pian servește la aprofundarea abilităților dobândite în diploma de licență, cu scopul formării profesionale artistice înalt calificate. Ar trebui să transmită calificarea pentru o activitate artistică independentă, extrem de responsabilă, ca instrumentist și să contribuie la dezvoltarea și deschiderea artelor printr-o examinare critică a problemelor artistice și artistico-științifice. pentru a le extinde și aprofunda în zona principalului sau ramurii de studiu care urmează să fie selectate, precum și abilități și cunoștințe. Acest lucru asigură că diferențierea necesară nu este eficientă doar în zona ZKF, ca și în diploma de licență, ci și în cursurile suplimentare. Cu toate acestea, programa oferă o gamă largă de subiecte comune, ceea ce asigură că instruirea rămâne uniformă în structură și nivel, în ciuda modelului de ramură sau specializare sub umbrela unui masterat comun. Calificarea profesională ca instrumentist deja dobândită odată cu finalizarea diplomei de licență este aprofundată individual în masterat. Domeniile profesionale corespunzătoare există atât în ​​sectorul instituțional (de exemplu, teatru, orchestre de concert sau radio, școli de muzică), cât și în profesia liberă.

    • Linz, Austria

    Engleză, Germană

    Profesia didactică este o slujbă atractivă, variată și în același timp solicitantă. Însoțirea copiilor și adolescenților pe parcursul învățării și al vieții și permiterea acestora de a-și găsi drumul într-o societate pluralistă și de a le ajuta să le modeleze necesită o gamă largă de abilități.

    • Klagenfurt, Austria

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    MSc în Artificial Intelligence și Cybersecurity oferă studenților o înțelegere solidă a ambelor discipline. Acesta pune un accent considerabil pe intersecția lor și în aspectele sociale, etice și juridice care apar în utilizarea lor practică.

    • Linz, Austria
    • Ceske Budejovice, Republica Cehă

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în Polymer Chimie la JKU Linz este un program cuprinzător de absolvent grad.