MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Wiener Neustadt Austria 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Acest oraș are o istorie bogată educație. Australia cea mai mare și prima scoala de afaceri-Fachhoschule, precum și inginerie centru-Universitatea de Stiinte Aplicate Wiener Neustadit, se află aici.

Caută Masterate în Statele Unite ale Wiener Neustadt în Austria 2020

rezultate găsite Filter

MA în consultanță în afaceri internaționale

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
08 Iun 2020
Engleză
Campus

Business Consultancy International (BCi) este un program de înaltă calitate și provocator de afaceri la nivel de masterat predate în întregime în limba engleză.

Citeste mai mult