MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Vienna Austria 2019/2020

Viena este o destinaţie atractivă pentru studenţi din toate colţurile lumii. Ţinând cont de tot ceea ce Viena are de oferit locuitorilor săi, acest oraş a fost considerat ca oferind traiul de cea mai înaltă calitate din lume. Pe lângă programe şi instinuţii academice excelente, Viena este gazda multor organizaţii internaţionale, a diverselor oportunităţi culturale, muzicale şi artistice, a muzeelor, parcurilor, vieţii de noapte şi nu numai. Studenţii care aleg un program de Masterat în Austria vor beneficia nu numai de o educaţie excelentă, ci si de oportunitatea de a se dezvolta pe plan intelectual, personal şi cultural.

În Austria există diverse programe de Masterat populare. Câteva exemple sunt disciplinele academice precum economie, afaceri, relaţii internaţionale, drept, psihologie sau finanţe. Este de asemenea posibil să alegeţi un program de Masterat cu jumatate de normă în Austria care oferă studenţilor mai multă flexibilitate.

Poţi afla mai multe despre un Masterat ăn Austria căutând în opţiunile de dedesubt. Aruncă o privire si poate vei descoperi că un Masterat în Austria reprezintă următorul pas spre realizarea ţelurilor tale personale şi profesionale!

rezultate găsite Filter

Presei internaționale de gestionare a inovării

International Media Innovation Management
Online & Campus Combinate Part time 2 ani Contactează şcoala Germania Berlin Austria Vienna Statele Unite ale Americii New York Spania Alicante + 6 mai mult

Acest program (module on-line și prezența în Germania, Austria, Spania, Statele Unite ale Americii), are drept scop licee potențiale din mass-media și industriile creative. Elevi de Guvern din www.imim-master.com cupola de la poziții diferite în lanțurile lor valorice respective: dezvoltare, finanțare, conținut, jurnalism, productie, distributie, regulament / legislație.

CEMS master în Management Internațional (CEMS MIM),

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Agde Australia Sydney Austria Vienna Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia São Paulo Canada London China Beijing Republica Cehă Prague Danemarca Copenhagen Finlanda Helsinki Paris Germania Cologne Regatul Unit Ungaria Budapest India Kolkata Irlanda Dublin Italia Milan Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Warsaw Portugalia Lisbon Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia St. Gallen Turcia Istanbul Hong Kong + 51 mai mult

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere

De master în studii internaționale avansate

Diplomatische Akademie Wien – Vienna School of International Studies
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Austria Vienna

Programul MAIS este un program academic de doi ani care se concentrează pe studii avansate de politică și relații internaționale, economie internațională, istorie, și dreptul internațional și european.

Master of Arts (MA), în consiliere psihologie

Webster Vienna Private University
Campus La zi 2 - 2.5 ani Octombrie 2019 Austria Vienna

Master Webster University of Arts (MA) în consiliere Psihologia este un program avansat, internaţională în limba engleză, care a fost conceput pentru a satisface cererea tot mai mare de profesionişti calificaţi asistarea cei aflaţi în suferinţă emoţională în societatea de astăzi interculturale.

Master of Arts (MA) relaţiile internaţionale

Webster Vienna Private University
Campus La zi Part time 1.5 - 2 ani Octombrie 2019 Austria Vienna + 1 mai mult

Relaţii internaţionale Curriculum-ul este conceput pentru a permite studenţilor să examineze şi să înţeleagă complexitatea şi proceselor implicate in relatiile dintre institutiile de guvernare internaţionale.

Master of Arts (MA) în marketing

Webster Vienna Private University
Campus La zi Part time 1.5 - 2 ani Octombrie 2019 Austria Vienna + 1 mai mult

Obiectivul de bază de introducere pe piaţă este de a oferi o oportunitate pentru student, pentru a studia dinamica comportamentului uman care afectează deciziile de marketing ...

Msc administrație internațională a afacerilor

University of Vienna
Campus La zi Contactează şcoala Austria Vienna

Programul de Master International Business Administration (Master GCI) va fi oferit în noua structură ca un program de studiu interdisciplinar ca de semestrul de iarnă 2016/2017.