6 Masterat Programe în Viena, Austria for 2024

Masterat Programe în Viena, Austria for 2024Filter
    • 143, Austria

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat Erasmus Mundus în politici publice (Mundus MAPP) oferă o înțelegere detaliată și sistematică a modului în care instituțiile politice, procesele și politicile publice funcționează și interacționează de la economia politică globală la nivelurile naționale și locale, cu un accent direct pe angajamentele europene la acestea. niveluri de guvernare.

    • Palaiseau, Franţa
    • Espoo, Finlanda
    • + 5 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MSc în fabricație aditivă pentru flexibilitate totală este un program cu două diplome recunoscut la nivel global, susținut de EIT și EIT Manufacturing. Acest program unic integrează știința producției, designul mecanic și managementul producției într-o experiență educațională coerentă, completată de o pistă specializată în inovare și antreprenoriat.

    • Vienna, Austria

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Scopul principal al LL.M. Programul în Drepturile Omului este de a oferi pregătire teoretică și practică pentru viitorii savanți și profesioniști în domeniul drepturilor omului, cu accent deosebit pe aspectele juridice ale protecției drepturilor omului. Facultatea noastră înalt calificată și diversificată, cu normă întreagă și cu fracțiune de normă (în vizită), pregătește studenții să se angajeze în analiza comparativă și interdisciplinară a problemelor complexe ale drepturilor omului.

    • 143, Austria

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Departamentul de Politici Publice (DPP) de la Central European University (CEU) oferă un program de doi ani de master în administrație publică (MPA) care dezvoltă absolvenți cu baza de cunoștințe și abilități aplicate pentru a se implica critic în procesele și dezbaterile politice, metodele și instruire pentru a promova și a susține politici bazate pe dovezi și o perspectivă a practicianului care le permite să treacă de la „contemplare la aplicare”. Această abordare integrată și experiențială a predării și învățării îi poziționează pe absolvenții DPP MPA să facă diferența în lumea politicilor publice într-o perioadă de schimbare rapidă, complexitate crescută și contestație sporită.

    • Vienna, Austria

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul principal al programului de master în demografie globală la University of Vienna este de a oferi studenților o bază științifică solidă în analiza și prognoza evoluțiilor demografice de pe tot globul - în special, tendințele de fertilitate, mortalitate și migrație. Îndrumați de experți de top în domeniu, studenții vor avea ocazia de a explora ramificațiile și implicațiile multidimensionale ale schimbărilor demografice asupra problemelor economice, sociale și de mediu.

    • Vienna, Austria

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Germană

    Programul de master International Business Administration (Master IBW) este oferit în noua sa structură ca program de studiu interdisciplinar.