MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Sfântul Pölten Austria 2020/2021

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Austria, oficial Republica Austria, este o republică federală și o țară fără ieșire la mare de aproximativ 8.47 milioane de oameni din Europa Centrală.

Infrastructura orașului a crescut rapid, iar acest lucru a dus, de asemenea, la o creștere a instituțiilor de învățământ și centre. Unele dintre aceste facilități se numără St Polten Universitatea de Stiinte Aplicate, Universitatea filozofico-teologică și multe altele.

Caută Masterate în Statele Unite ale Sfântul Pölten în Austria 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master în Cercetare Aplicată și Inovare în Informatică

St. Pölten University of Applied Sciences
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul de master în limba engleză formează experți pentru activitatea profesională la interfața dintre industrie și cercetare. Dotați cu cunoștințe profunde în cercetarea i ...

Citeste mai mult

Master în securitate cibernetică și reziliență

St. Pölten University of Applied Sciences
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Dependența puternică de tehnologiile digitale în toate domeniile vieții și de afaceri necesită sisteme de informații și comunicații sigure și rezistente. Noul nostru program d ...

Citeste mai mult