MASTERSTUDIES

Găsește 2 Programe de Masterat Part time în Statele Unite ale Laxenburg Austria

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Austria va expune pe elevi la o varietate de această țară 's "restante " cultura. Austria este un excelent studiu în străinătate alegere pentru elevii cu un interes în limba germană.

Solicită Informații Programe de Master Part time în Statele Unite ale Laxenburg în Austria 2021

rezultate găsite Filter

Master Internațional în Conformitatea Anticorupție și Acțiune Colectivă (IMACC)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Masterat
Masterat
18 Oct 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
31 Aug 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Masterul Internațional de Conformitate Anticorupție și Acțiune Colectivă (IMACC) este primul program de master special conceput pentru profesioniștii în domeniul combaterii co ...

Citeste mai mult

Master în Studii Anticorupție (MACS)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Masterat
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

IACA este prima organizație internațională și instituție de învățământ care oferă un program global de studii postuniversitare în domeniul anti-corupției și conformității: Mas ...

Citeste mai mult