MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Kufstein Austria 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Austria va expune pe elevi la o varietate de această țară 's "restante " cultura. Austria este un excelent studiu în străinătate alegere pentru elevii cu un interes în limba germană.

Kufestein este un oraș primitor, mai ales pentru studenții care vin să studieze acolo. Instituțiile din oferta facilitățile zonei studențești de calitate, precum și cursuri de gradul competitive.

Caută Masterate in Kufstein în Austria 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în sport, cultură și evenimente de management ft

FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Austria Kufstein

Acest program de Master Degree a fost dezvoltat ca un grad de management în domeniile sinergetice de sport, cultură, precum și de gestionare a evenimentelor cu un accent puternic internațional.

Master in Bio Inspired Engineering

FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences
Campus Part time 4 semestre Contactează şcoala Austria Kufstein

internaţional de afaceri de studii ft

FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Austria Kufstein

Această cuprinzătoare nou grad de master 's, cu orientare internaţională, permite elevilor să aleagă unul din cele două specializări, în timp ce în acelaşi timp oferind o gamă largă de opţionale.