Filter
Masterate
Austria Kufstein Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Kufstein Austria 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Austria va expune pe elevi la o varietate de această țară 's "restante " cultura. Austria este un excelent studiu în străinătate alegere pentru elevii cu un interes în limba germană.

Kufestein este un oraș primitor, mai ales pentru studenții care vin să studieze acolo. Instituțiile din oferta facilitățile zonei studențești de calitate, precum și cursuri de gradul competitive.

Caută Masterate in Kufstein în Austria 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Austria
Kufstein
Tip de studiu
Ritm
FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Acest program de Master Degree a fost dezvoltat ca un grad de management în domeniile sinergetice de sport, cultură, precum și de gestionare a evenimentelor cu un accent ... [+]

Acest program de Master Degree a fost dezvoltat ca un grad de management în domeniile sinergetice de sport, cultură, precum și de gestionare a evenimentelor cu un accent puternic internațional. Programul este predat în întregime în limba engleză cu vorbitori nativi provenind din Anglia, Irlanda, Canada, Australia și, printre altele, de la ambele universități, precum și mediul de afaceri. Accentul principal se află pe dezvoltarea de competențe strategice și de conducere. Central la acest program sunt analiză și concepție, precum și orientare cercetare. Cu includerea discuțiilor științifice actuale, unitatea de cercetare și Materie este garantat. Acest lucru conduce la o abordare unică interdisciplinară a stăpâni elementele și dispozițiile structurale implicate în gestionarea de sport, cultură și de evenimente de afaceri. ... [-]

Austria Kufstein
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

... [+]

Prin intermediul a 16 module individuale de curs, în valoare totală de 120 de puncte ECTS (European Credit Transfer System), studenții absolvă cu titlul academic recunoscut de Master of Science (MSc).

[-]
Austria Kufstein
Contactează şcoala
Engleză
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Această cuprinzătoare nou grad de master 's, cu orientare internaţională, permite elevilor să aleagă unul din cele două specializări, în timp ce în acelaşi timp ofer ... [+]

International Business Studii FT

&nbsp

Acesta este în prezent un truism faptul că accelerarea globalizării face ca lumea de afaceri internaţional, un loc exigent şi provocatoare. Cu toate acestea, este important să ne amintim că schimbarea a fost întotdeauna o parte din modul în care ne trăim vieţile noastre. Punct de vedere istoric, oameni care au fost cel mai de succes de la manipularea schimbare au fost cei care s-au angajat în învăţământul superior, la un moment dat in viata lor.

Oamenii de succes sunt, în general, cei care au o atitudine nu doar de adaptare la schimbările de situaţie, dar care anticipează direcţia de schimbare şi care se pot dezvolta in medii dinamice. ... [-]

Austria Kufstein
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză