MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 250 Programe de Masterat de Top în Australia 2019/2020

Australia le are pe toate: o climă minunată, o captivantă regiune sălbatică, mari oraşe metropolitane, natură extraordinară şi o economie înfloritoare. Australia se plasează în mod constant în top când vine vorba de calitatea vieţii, dezvoltarea umană, asistenţa medicală, protecţia drepturilor civile şi educaţie. Mulţi studenţi din toate colţurile lumii au ales să obţină o diplomă de master in Australia pentru a-şi dezvolta studiile şi carierele.

 

Pentru a obţine o diplomă de master în Australia există o varietate de universităţi, atât de stat cât şi private, din care să alegeţi. Opţiunile pentru domenii de studiu in Australia la nivel de masterat sunt foarte multe şi includ, printre altele, Business, Ştiinţe, Media, Administraţie Publică, Sănătate, Inginerie, Arhitectură, Psihologie şi Arte Frumoase. Studenţii care vor urma un masterat în Australia vor beneficia de instituţii academice eficiente şi de un corp de studenţi internaţionali care vor facilita şi vor intensifica experienţele învăţării.

 

Începe-ţi căutarea ununi program de masterat chiar acum utilizând casetele de căutare de deasupra sau căutând printre toate programele de masterat din Australia care sunt afişate dedesubt!

rezultate găsite Filter

Master de Arte și Management de Divertisment

Australian Institute of Music
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Contactează şcoala Australia Sydney + 1 mai mult

Consolidați-vă gândirea cu strategii antreprenoriale robuste.

Master of Music (Performanță)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campus La zi Part time 2 ani Ianuarie 2020 Australia Surry Hills + 1 mai mult

Master of Music de la AMPA este conceput pentru a oferi studenților absolvenți posibilitatea de a intra în industria muzicală la un nivel de elită mai mult prin dezvoltarea și specializarea în continuare a performanțelor și abilităților lor de compunere.

Master of Data Analytics

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Dezvoltați abilități de analiză a datelor care vă vor concentra în viitor o carieră cu o diplomă care transformă datele într-o înțelegere și inteligență.

Maestru de telecomunicații și inginerie de rețea

La Trobe University
Campus La zi 2 ani

Schimbări rapide în tehnologii informatice, internet, multimedia și de comunicare au creat numeroase provocări în domeniul ingineriei telecomunicațiilor. Noi vă va dota cu abilitățile necesare, cunoștințele și experiența practică aveți nevoie pentru a excela în această industrie cere.

Master of Engineering Management

University of Wollongong
Campus La zi Part time 1 an Martie 2020 Australia Wollongong + 1 mai mult

Master of Engineering Management este o diplomă profesională pentru ingineri care văd carierele lor progresează în management-inclusiv poziții de conducere senior. Programul oferă o bază puternică în unele dintre cele mai moderne gândire de management aplicabile în industria de inginerie. Veți putea lucra în echipe și cu manageri din alte discipline, inclusiv finanțe, resurse umane și management.

Master în Tehnologia Informației în Afaceri

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campus La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Australia Melbourne + 1 mai mult

Veți dezvolta capacități tehnice și de conducere pentru a vă pregăti pentru poziții provocatoare în organizații de afaceri și guvernamentale. Programul nostru produce profesioniști responsabili din punct de vedere etic și social, gata să inoveze și să conducă în mediul IT de afaceri în schimbare.

Master de marketing france-australia grad dublu

IPAG Business School
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Franţa Paris Nice + 1 mai mult

Fiecare dintre programele de master Newcastle incorporeaza un accent special pe piețele din Asia-Pacific și importanța lor în mediul de afaceri la nivel mondial. Aceste trei maestri sunt concepute pentru studenții care au absolvit un spectru larg de programe de afaceri și care doresc să faceți upgrade și să actualizeze cunoștințele și abilitățile lor pentru noua lume de afaceri la nivel mondial.

Master în politică publică

The University of Western Australia
Campus Ianuarie 2020 Australia Crawley

Masterul de Politici Publice vă va oferi o înțelegere multidisciplinară a rolului guvernului în activitatea economică și luarea deciziilor de politică publică. Cursul se concentrează asupra modului în care guvernul interacționează cu economia și societatea. Subiectele includ: creșterea economică, stabilitatea, fiscalitatea, furnizarea de infrastructuri, reglementarea, sănătatea, apărarea, educația și securitatea socială. Acesta integrează teoria și practica pentru a spori cunoștințele și abilitățile practice care vă permit să răspundeți proactiv și strategic nevoilor publice, economice și sociale. Puteți alege să completați specializări în economie sau administrație publică și guvernare sau ambele.

Maestru de Inginerie (Automatizări Industriale)

Engineering Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 2 ani Iulie 2020 Australia Perth Melbourne Bentley + 4 mai mult

În acest program acreditat și prestigios, veți dobândi abilități și know-how în cele mai recente și în curs de dezvoltare tehnologii în instrumentație, controlul proceselor și automatizarea industrială.

Master De Inginerie (Management De Inginerie) LMEB

University of South Australia
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Adelaide

În Managementul Ingineriei veți învăța cele mai recente teorii de inginerie și le veți aplica în domenii precum operațiunile, calitatea, lanțul de aprovizionare și managementul de proiect, planificarea resurselor și automatizarea.

Master în Managementul Resurselor Umane

University of Wollongong Faculty of Business
Campus La zi Part time 1.5 ani Înscriere Deschisă Australia North Wollongong Sydney + 2 mai mult

Master of Management al resurselor umane este potrivit pentru manageri și managerii de mijloc care doresc să-și continue cariera într-un domeniu specializat de afaceri.

Master Online de științe a datelor

James Cook University Online
Online Part time 24 - 32 luni Octombrie 2019 Australia Australia Online

Încercați să folosiți cunoștințele de specialitate ale științei datelor pentru a vă propulsa cariera în afaceri sau cercetare? Masteratul științelor datelor de la James Cook este un curs inovator, complet on-line, care pune pe profesioniștii care recunosc puterea datelor și numerelor înaintea ambalajului, într-unul din sectoarele cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.

Master în cooperare internațională, finanțe și dezvoltare

Unitelma Sapienza
Online La zi 1 an Înscriere Deschisă Italia Rome Spania Spain Online Mexic Mexico Online Australia Australia Online Statele Unite ale Americii USA Online Canada Canada Online + 10 mai mult

Maestrul se concentrează pe probleme legate de dezvoltare și de creștere, atât în ​​curs de dezvoltare și în țările în curs de dezvoltare, precum și în zonele înapoiate ale țărilor dezvoltate. Acesta oferă, de asemenea, unele cunoștințe cu privire la practicile de planificare și de management de proiect, și își propune să ofere o educație largă în cooperarea internațională și dezvoltare economică, care să permită studenților să dobândească cunoștințele și înțelegerea critică necesară pentru a aduce o contribuție semnificativă la gestionarea politicilor publice și private din cadrul cadrul de cooperare internațională.

Maestru al administrației locale

University of Technology Sydney
Campus La zi Part time 1.5 - 3 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestrul de administrație locală oferă profesioniști, manageri și lideri în administrația locală cu un corp de cunoștințe și abilități avansate pentru a reflecta critic asupra teoriei și practicii. Acest lucru le permite să aplice aceste cunoștințe în rolurile lor în gândirea strategică, planificarea și modelarea comunităților locale.

Diplomă dublă în management

PFH Private University of Applied Sciences
Campus La zi 19 - 24 luni

Opțiunile de diplomă dublă de la PFH vă oferă șansa de a studia în două țări diferite, obținând două perspective diferite și obținerea a două grade. Având diplome de la două instituții de durată și două țări, este o imensă creștere a carierei - nu numai dacă doriți să lucrați în Germania, Franța, Marea Britanie, SUA sau Australia, unde se află universitățile partenere.