MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Werribee Australia 2019/2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Werribee în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de tehnologie informatică aplicată

Victoria University
Campus 2 ani

Master of Applied Information Technology (NMIT) este un curs flexibil, acreditat, oferind cursuri avansate pentru studenții cu un grad de informatică.

Master of Business (Contabilitate)

Victoria University
Campus 2 ani

Studiați o diplomă de contabilitate recunoscută la nivel global cu Master of Business (Contabilitate).

Master of Business (Sisteme de Planificare a Resurselor Enterprise)

Victoria University
Campus 2 ani

În acest curs Master of Business Enterprise Resource Planning Systems, veți descoperi cum să aplicați tendințele de afaceri și tehnologii în problemele din lumea reală, prin învățarea de la profesorii care sunt experți în domeniul lor.