Filter
Masterate
Australia Victoria Werribee

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Werribee Australia 2019/2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Werribee în Australia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Australia
Victoria
Werribee
Tip de studiu
Ritm
Victoria University

Master of Applied Information Technology (NMIT) este un curs flexibil, acreditat, oferind cursuri avansate pentru studenții cu un grad de informatică. ... [+]

Prezentare generală

Master of Applied Information Technology (NMIT) este un curs flexibil, acreditat, oferind cursuri avansate pentru studenții cu un grad de informatică.

Veți construi abilitățile de calcul, pregătindu-vă pentru roluri IT importante. Practic, cursurile practice vă permit să dezvoltați și să îmbunătățiți abilitățile formate din teorie. Acest curs oferă flexibilitate prin învățarea față-în-față și online.

Ne concentrăm pe rezolvarea problemelor din lumea reală în:

cloud computing (cu experimente folosind serviciile Amazon Web Services)securitate ciberneticăprogramare avansatăInginerie softwarefără fir și mobilaplicatii mobileanaliza datelormanagement de proiect.... [-]
Victoria University

Studiați o diplomă de contabilitate recunoscută la nivel global cu Master of Business (Contabilitate). ... [+]

Prezentare generală

Studiați o diplomă de contabilitate recunoscută la nivel global cu Master of Business (Contabilitate).

Obțineți o bază solidă și o cunoaștere conceptuală a evoluțiilor recente în ceea ce privește durabilitatea și tendințele globale în domeniul contabilității. Veți dezvolta cunoștințe de specialitate în contabilitate, economie și finanțe și veți învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși într-o poziție de contabilitate superioară într-o varietate de industrii.

După finalizarea acestui curs, veți fi eligibil să solicitați acreditarea cu CPA Australia și / sau cu contabili autorizați - Australia și Noua Zeelandă (CA ANZ).... [-]

Victoria University

În acest curs Master of Business Enterprise Resource Planning Systems, veți descoperi cum să aplicați tendințele de afaceri și tehnologii în problemele din lumea reală, p ... [+]

Prezentare generală

În acest curs Master of Business Enterprise Resource Planning Systems, veți descoperi cum să aplicați tendințele de afaceri și tehnologii în problemele din lumea reală, prin învățarea de la profesorii care sunt experți în domeniul lor.

În acest curs de clasă mondială, veți dezvolta abilitățile de calcul și de afaceri pentru implementarea și întreținerea sistemelor de planificare a resurselor de întreprindere (Enterprise Resource Planning - ERP). Este important acest curs vă va oferi o înțelegere a implicațiilor pe care aceste sisteme le au asupra afacerii.

Veți învăța despre cele mai recente module SAP, astfel încât să puteți atinge terenul atunci când lucrați într-un rol ERP / SAP.... [-]