MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Wagga Wagga Australia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Unicul furnizor de formare avansată în acest domeniu este un campus de Universitatea Charles Sturt. Cu toate acestea, alte institute sunt în curs de dezvoltare în timp ce chiar și universitățile populare sunt interesați în stabilirea de centre aici.

Caută Masterate în Statele Unite ale Wagga Wagga în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Științe Animale

Charles Sturt University
Campus Online La zi Part time 18 - 36 luni Ianuarie 2020 Australia Bathurst Canberra Canada Toronto Orange Parramatta Port Macquarie Wagga Wagga + 9 mai mult

Maestru CSU de știință animală își propune să promoveze reflecție critică avansată privind practica profesională în industria de animale, pregătirea absolvenților pentru poziții de conducere.