MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale South Australia Australia 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Caută Masterate în Statele Unite ale South Australia în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Inginerie prin Cercetare

Flinders University
Campus La zi Ianuarie 2020 Australia Adelaide

Cercetarea în inginerie și tehnologie de la Flinders University conectează punctele dintre descoperirea intelectuală și numeroasele sale aplicații și produse. Cercetarea noastră colaborativă din multe discipline este informată prin parteneriate cu universități, guvern și industrie pentru a ne asigura că cercetarea noastră este aprofundată și legată de comunitate, acoperind o gamă largă de domenii, inclusiv apărarea, medicina și mediul înconjurător.

Master of Business

Flinders University
Online La zi Part time 2 ani Ianuarie 2020 Australia Adelaide + 1 mai mult

Obțineți o bază cuprinzătoare în principalele discipline de afaceri și management. Programele de la Flinders University sunt concepute astfel încât să vă ofere o bază solidă în cunoașterea afacerilor, înțelegere, aptitudini și atitudini pentru o carieră de succes într-o serie de organizații, inclusiv sectorul privat, non-profit, guvern și sectorul public entități.

Maestru de contabilitate

Flinders University
Campus La zi Part time 2 ani Ianuarie 2020 Australia Adelaide + 1 mai mult

Elevii din medii non-contabile pot urmări o carieră în acest domeniu cu un Master of Accounting. Dacă ați absolvit o diplomă necontabilă, acest curs vă oferă un program de studii care îndeplinește cerințele pentru a începe o carieră contabilă profesională.

Master of Creative Advertising (Advanced)

Torrens University Australia
Campus La zi Part time 1 an Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 8 mai mult

Elevii învață prin a face, și o fac într-un ritm dificil.

Master of International Hotel Management

Torrens University Australia
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 7 mai mult

Maestru de profesionale de contabilitate (avansat)

Torrens University Australia
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 8 mai mult

Maestru al managementului global de proiect (avansat)

Torrens University Australia
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 9 mai mult

Maestru de proiectare

Media Design School
Campus La zi 30 săptămâni Contactează şcoala Noua Zeelandă Auckland Statele Unite ale Americii San Diego Italia Milan Thailanda Bangkok Australia Adelaide + 8 mai mult

Master of Design este potrivit pentru absolvenți în doar legate de proiectare disciplina sau din industria profesioniști care au șase sau mai mulți ani în industria de creație.

Maestru de Finanțe

University of South Australia
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Adelaide

Acest grad se concentrează puternic pe învățarea bazată pe experiență. Veți utiliza programele de simulare a pieței financiare în noua Cameră de tranzacționare a Finanțelor și vă veți angaja în industria globală de tranzacționare a instrumentelor financiare derivate. De asemenea, puteți să vă îmbunătățiți abilitățile și experiența de consultanță în afaceri prin intermediul unei plasări profesionale în Australia sau în străinătate.

Maestru al științei datelor

University of South Australia
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Adelaide

Maestrul de Științe a Datelor vă oferă cunoștințe actuale privind tehnicile de cercetare științifică și de date. Ea se adresează studenților cu un matematică sau un mediu IT, cu cursuri adaptate pentru ambele.

Master of Design (Arhitectură de Interior)

University of South Australia
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Australia Adelaide + 1 mai mult

Prin studierea Master of Design (Arhitectura de Interior) veți dezvolta o înțelegere avansată și cuprinzătoare a principiilor și practicilor de proiectare și întreținere a mediilor interioare care sunt adaptabile la mediul înconjurător și social.

Master De Inginerie (Management De Inginerie) LMEB

University of South Australia
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Adelaide

În Managementul Ingineriei veți învăța cele mai recente teorii de inginerie și le veți aplica în domenii precum operațiunile, calitatea, lanțul de aprovizionare și managementul de proiect, planificarea resurselor și automatizarea.

Maestru de predare (secundar) MMET

University of South Australia
Campus La zi 18 - 24 luni Februarie 2020 Australia Adelaide

Maestrul de predare (secundar) califică absolvenți să aplice un corp de cunoștințe avansate într-o serie de contexte și cu capacitățile profesionale de a fi creativ și inovator față de cerințele în schimbare și provocatoare de a fi educatori de cursanți în anii de școală secundară de la An 8 până la anul 12.

Master of Professional Accounting DMPC

University of South Australia
Campus La zi 18 - 24 luni Februarie 2020 Australia Adelaide

Master of Professional Contabilitate vă va pregăti pentru a practica ca un profesionist contabil. Veți dezvolta abilități analitice, de management general al afacerilor și de rezolvare a problemelor și veți obține o înțelegere globală a practicilor contabile.

Master of Architecture DMAE

University of South Australia
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Adelaide

Specializați în domeniile de interes care vă interesează, cum ar fi construcția la distanță, durabilitatea, designul urban, conservarea și mediile digitale și obțineți experiență practică cu acest master de masterat acreditat și acreditat.