MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Saint Lucia Australia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Acest oraș este în mare parte acoperit cu învățarea clădirile instituțiilor. Principalul obiectiv pentru St Lucia este la Universitatea din Queensland. Cu toate acestea, alte instituții terțiar sunt disponibile în această regiune.

Caută Masterate în Statele Unite ale Saint Lucia în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în lingvistică aplicată

The University of Queensland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Acest program este oferit ca răspuns la cererea pentru un program de 2 ani de masterat de la studenții care au absolvit studii la nivel de masterat și care doresc să aibă acces la o disertație înainte de a avansa la un grad de cercetare mai mare.

Masterat în Drept Internațional

The University of Queensland
Campus La zi 18 luni Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Acest program este conceput atât pentru avocați și non-avocați care doresc să se concentreze studiile lor asupra dreptului internațional. Într-o lume din ce în ce mai internaționalizat, dreptul internațional modelează aproape toate formele de interacțiune internaționale, de la afaceri, comerțului, la diplomație, și în război.

Master în știință de date

The University of Queensland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Programul Stiinta de date de la Universitatea din Queensland va fi primul în Australia pentru a oferi un nivel avansat de calcul, statistici, matematică și cunoștințe de afaceri aplicate în industrie, guvern, contexte sociale și științifice și echilibrat cu atributele esențiale relevante pentru știința datelor Incluzând utilizarea etică a datelor, din considerente juridice pentru știința datelor, comunicarea de afaceri, experienta hands-on cu instrumente relevante mari de date și tehnologii, precum și gândirea creativă și perturbatoare aplicate la probleme complexe.