MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Brisbane Australia 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Australia educație este, în principal, responsabilitatea guvernului. Guvernul finanțează integral învățământul universitar publice în timp ce se finanțează parțial învățământul universitar privat.Australia fiind o țară vorbitor de limba engleza, cele mai multe dintre studenții din țările a căror engleză este prima limbă de multe ori îi place studia în această țară

Brisbane are colegii multi-campus și universități printre care Australia, top cele mai bine cotate, cum ar fi Universitatea din Queensland, Universitatea Griffith și Queensland University of Technology. Acest oras popular este un loc ideal pentru a studia.

Caută Masterate în Statele Unite ale Brisbane în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master of Creative Advertising (Advanced)

Torrens University Australia
Campus La zi Part time 1 an Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 8 mai mult

Elevii învață prin a face, și o fac într-un ritm dificil.

Master of International Hotel Management

Torrens University Australia
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 7 mai mult

Maestru de profesionale de contabilitate (avansat)

Torrens University Australia
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 8 mai mult

Maestru al managementului global de proiect (avansat)

Torrens University Australia
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 9 mai mult

Master în lingvistică aplicată

The University of Queensland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Acest program este oferit ca răspuns la cererea pentru un program de 2 ani de masterat de la studenții care au absolvit studii la nivel de masterat și care doresc să aibă acces la o disertație înainte de a avansa la un grad de cercetare mai mare.

Masterat în Drept Internațional

The University of Queensland
Campus La zi 18 luni Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Acest program este conceput atât pentru avocați și non-avocați care doresc să se concentreze studiile lor asupra dreptului internațional. Într-o lume din ce în ce mai internaționalizat, dreptul internațional modelează aproape toate formele de interacțiune internaționale, de la afaceri, comerțului, la diplomație, și în război.

Master în știință de date

The University of Queensland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Programul Stiinta de date de la Universitatea din Queensland va fi primul în Australia pentru a oferi un nivel avansat de calcul, statistici, matematică și cunoștințe de afaceri aplicate în industrie, guvern, contexte sociale și științifice și echilibrat cu atributele esențiale relevante pentru știința datelor Incluzând utilizarea etică a datelor, din considerente juridice pentru știința datelor, comunicarea de afaceri, experienta hands-on cu instrumente relevante mari de date și tehnologii, precum și gândirea creativă și perturbatoare aplicate la probleme complexe.

Master în Inginerie Profesională

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Masterul nostru de Inginerie Profesională îmbunătățește cunoștințele, practica și aptitudinile profesionale de angajare a inginerilor în domenii specifice de disciplină la un nivel avansat.

Master în Tehnologia Informației

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

dacă dețineți o diplomă de licență într-un domeniu diferit de IT și sunteți interesat în dezvoltarea cunoștințelor și abilităților de specialitate pentru a reuși în poziții de IT legate de senior, atunci acest curs ar putea fi pentru dvs.

Master of Data Analytics

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Dezvoltați abilități de analiză a datelor care vă vor concentra în viitor o carieră cu o diplomă care transformă datele într-o înțelegere și inteligență.

Master of Business Process Management

Queensland University of Technology
Campus La zi 1.5 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Business Process Management (BPM) este un set de metode și tehnologii structurate pentru creșterea performanței operaționale a organizațiilor. Studiile recente arată că BPM a devenit o prioritate de vârf în toate industriile, iar profesioniștii care pot combina aptitudinile manageriale și IT pentru a îmbunătăți performanța proceselor sunt în cerere.

Master of Business

Queensland University of Technology
Campus La zi 1.5 - 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

O diplomă de afaceri postuniversitară QUT este printre cele mai bune modalități de a vă duce rapid cariera la vârf