Filter
Masterate
Australia New South Wales Port Macquarie Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Port Macquarie Australia 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Multe unități de învățământ au venit în acest domeniu pentru a promova și de a contribui la standardele educaționale. Universitatea Charles Sturt și, de asemenea, TAFE au un campus aici, unde sunt oferite diferite cursuri.

Caută Masterate în Statele Unite ale Port Macquarie în Australia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Charles Sturt University

Doriți să vă duceți cariera tehnică la nivelul următor? Maestru CSU de Tehnologia Informației este foarte apreciat pentru punctul său de vedere practic. Acest curs vă per ... [+]

Doriți să vă duceți cariera tehnică la nivelul următor? Maestru CSU de Tehnologia Informației este foarte apreciat pentru punctul său de vedere practic. Acest curs vă permite să vă specializați într-o zonă cum ar fi rețele, securitate, programare, analiză de afaceri sau management IT. Puteți combina subiecți din diferite zone pentru a crea un curs care să se potrivească nevoilor dvs.

De ce să studiezi acest curs?

CSU Master of Technology (cu specializări) (12 puncte) este disponibil pentru studenții cu experiență IT profesionale sau cu o diplomă de licență în orice disciplină. Puteți studia acest curs online sau la campusul nostru din Port Macquarie sau cu centrele de studiu CSU din Sydney, Melbourne sau Brisbane. Atunci când aleg să studieze online, toți subiecții se pot face online fără a fi nevoie să participe la lecții de campus sau școli rezidențiale, iar subiecții sunt susținuți de o serie de tehnologii educaționale care pot include prelegeri video, simulări de laborator sau camere de chat.... [-]

Australia Bathurst Canberra Orange Parramatta Port Macquarie Wagga Wagga  + 3 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Charles Sturt University

Proiectat pentru a se baza pe studiile anterioare necontabile și experiența de lucru, programul nostru completează calificările existente cu o calificare profesională con ... [+]

CSU Master acreditat de contabilitate profesionale este o platformă ideală pentru o carieră dinamică și interesantă de afaceri. Proiectat pentru a se baza pe studiile anterioare necontabile și experiența de lucru, programul nostru completează calificările existente cu o calificare profesională contabilă, concepută să îndeplinească cerințele academice ale Contabililor autorizați Australia și Noua Zeelandă și CPA Australia.

De ce să studiezi acest curs?

Pe lângă îndeplinirea cerințelor academice ale Contabililor autorizați din Australia și Noua Zeelandă și CPA Australia, Master of Professional Accounting din CSU oferă abilități practice și relevante, deschizând calea către multe opțiuni profesionale în domenii precum managementul financiar, practica publică, comerțul și industria, organizațiile guvernamentale și semi-guvernamentale și educația contabilă.... [-]

Australia Bathurst Canberra Orange Parramatta Port Macquarie Wagga Wagga  + 3 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză