MASTERSTUDIES

Găsește 2 Programe de Master Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Port Macquarie Australia

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Multe unități de învățământ au venit în acest domeniu pentru a promova și de a contribui la standardele educaționale. Universitatea Charles Sturt și, de asemenea, TAFE au un campus aici, unde sunt oferite diferite cursuri.

Solicită Informații Programe de Master Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Port Macquarie în Australia 2021

rezultate găsite Filter

Master în tehnologia informației (cu specializări) (12 subiecți)

Charles Sturt University
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Campus
Online

Avansați-vă cariera tehnică cu Master of Technology Information (cu specializări) de la Charles Sturt University . Furnizat de personal academic înalt calificat, care lucrează ...

Citeste mai mult

Master în contabilitate profesională (12 subiecți)

Charles Sturt University
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Campus
Online

Masterul de contabilitate profesională acreditat (12 subiecți) de la Charles Sturt University oferă o calificare profesională de contabilitate concepută pentru a satisface cer ...

Citeste mai mult