MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Orange Australia 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Australia educație este, în principal, responsabilitatea guvernului. Guvernul finanțează integral învățământul universitar publice în timp ce se finanțează parțial învățământul universitar privat.Australia fiind o țară vorbitor de limba engleza, cele mai multe dintre studenții din țările a căror engleză este prima limbă de multe ori îi place studia în această țară

Orange este plin de cei mai buni profesioniști în consultanță și recrutare. Acest lucru se datorează în instituțiile de învățămînt superior disponibile în zonă, cum ar fi Charles Stuart campusul universitar și campus TAFE.

Caută Masterate în Statele Unite ale Orange în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru al agriculturii durabile

Charles Sturt University
Campus Online La zi Part time 18 - 36 luni Ianuarie 2020 Australia Bathurst Canberra Canada Toronto Orange Parramatta Port Macquarie Wagga Wagga + 9 mai mult

Programul CSU pentru agricultura durabilă este flexibil și conceput pentru a răspunde nevoilor agriculturii, echipând studenților cu abilitățile necesare pentru a echilibra resursele naturale, factorii umani și economici care afectează durabilitatea agriculturii.