MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Kelvin Grove Australia 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Australia educație este, în principal, responsabilitatea guvernului. Guvernul finanțează integral învățământul universitar publice în timp ce se finanțează parțial învățământul universitar privat.Australia fiind o țară vorbitor de limba engleza, cele mai multe dintre studenții din țările a căror engleză este prima limbă de multe ori îi place studia în această țară

Caută Masterate în Statele Unite ale Kelvin Grove în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Asistență Socială - Calificări

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Master of Social Work oferă absolvenților cu o calificare recunoscută pe plan internațional în domeniul muncii sociale și este acreditat de Asociația australiană a lucrătorilor sociali.

Maestru de consiliere

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Acest curs oferă profesioniștilor oportunitatea de a dobândi cunoștințe și abilități avansate în consiliere. Cursurile de învățare pot fi aplicate la o serie de cadre profesionale, iar elevii din acest program provin din asistență medicală, educație, artă comunitară, justiție, servicii umane și alte medii de sănătate aliate.

Master în Sănătate, Siguranță și Mediu

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Acest curs este destinat celor care doresc să influențeze dezvoltarea standardelor de ocupare, sănătate și siguranță și de management de mediu și să-și extindă oportunitățile de carieră în noile industrii.

Maestru al comunicării digitale

Queensland University of Technology
Campus La zi 1.5 - 2 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Dacă aveți flexibilitatea de a lucra în multe industrii, vă atragem atenția, o carieră în comunicarea digitală poate fi o potrivire excelentă. Veți învăța noi abilități care se aplică diferitelor forme media, inclusiv medii sociale, analize de date, inteligență artificială și vizualizare.

Maestru al educației

Queensland University of Technology
Campus La zi 1.5 ani Februarie 2020 Australia Brisbane

Un ideal ideal pentru educatori care doresc să se specializeze, să caute o schimbare de carieră sau să avanseze cariera lor.