MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Gatton Australia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Caută Masterate în Statele Unite ale Gatton în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în lingvistică aplicată

The University of Queensland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Acest program este oferit ca răspuns la cererea pentru un program de 2 ani de masterat de la studenții care au absolvit studii la nivel de masterat și care doresc să aibă acces la o disertație înainte de a avansa la un grad de cercetare mai mare.

Masterat în Drept Internațional

The University of Queensland
Campus La zi 18 luni Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Acest program este conceput atât pentru avocați și non-avocați care doresc să se concentreze studiile lor asupra dreptului internațional. Într-o lume din ce în ce mai internaționalizat, dreptul internațional modelează aproape toate formele de interacțiune internaționale, de la afaceri, comerțului, la diplomație, și în război.

Master în știință de date

The University of Queensland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Brisbane Saint Lucia Gatton + 2 mai mult

Programul Stiinta de date de la Universitatea din Queensland va fi primul în Australia pentru a oferi un nivel avansat de calcul, statistici, matematică și cunoștințe de afaceri aplicate în industrie, guvern, contexte sociale și științifice și echilibrat cu atributele esențiale relevante pentru știința datelor Incluzând utilizarea etică a datelor, din considerente juridice pentru știința datelor, comunicarea de afaceri, experienta hands-on cu instrumente relevante mari de date și tehnologii, precum și gândirea creativă și perturbatoare aplicate la probleme complexe.