Filter
Masterate
Australia Victoria Footscray

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Footscray Australia 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Australia educație este, în principal, responsabilitatea guvernului. Guvernul finanțează integral învățământul universitar publice în timp ce se finanțează parțial învățământul universitar privat.Australia fiind o țară vorbitor de limba engleza, cele mai multe dintre studenții din țările a căror engleză este prima limbă de multe ori îi place studia în această țară

Caută Masterate în Statele Unite ale Footscray în Australia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Australia
Victoria
Footscray
Tip de studiu
Ritm
Victoria University

Dezvoltați o înțelegere a teoriei și practicii de consiliere cu Maestrul de consiliere la UV. ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltați o înțelegere a teoriei și practicii de consiliere cu Maestrul de consiliere la UV.

Veți câștiga experiență în consilierea pentru adulți, copii și adolescenți, concentrându-vă învățarea pe:

consiliere și teorie psihologicăintervenții de consiliere și terapii psihologice (pentru adulți, copii, adolescenți și familii)abilități practice prin învățarea și plasarea bazate pe industrie.

Acreditat de Asociația de consiliere australiană (ACA), Master of Counseling acoperă:

intruchipează o serie de probleme de prezentare, inclusiv depresie, anxietate, durere, pierdere și dependențăo înțelegere a eticii consilieriifinalizarea unei teze minore bazate pe practică.... [-]