MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Cooranbong Australia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Caută Masterate în Statele Unite ale Cooranbong în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru al filozofiei

Avondale College of Higher Education
Online La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Australia Cooranbong Wahroonga + 2 mai mult

Maestru de Filosofie (MPhil) este un grad complet, stand-alone, care este un Master recunoscut la nivel internațional (de cercetare), gradul. Acesta este conceput pentru ca elevii să dezvolte abilități avansate în efectuarea de cercetări independente și susținute.

De master în educație

Avondale College of Higher Education
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 an Contactează şcoala Australia Cooranbong Wahroonga + 2 mai mult

Maestru desigur Educație (MEd) este proiectat pentru profesori și lideri școlari care doresc să urmeze studii postuniversitare în Educație. Un accent deosebit se acordă rolului creștin profesor / administrator în consolidarea dezvoltării morale și credința într-un context al educației creștine.

Maestru în conducere și de management

Avondale College of Higher Education
Online & Campus Combinate La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Australia Cooranbong Wahroonga + 2 mai mult

Provocarea de conducere și de management în diferite tipuri de organizații a devenit mai exigente și mai complexe. Adaptarea la schimbarea rapidă a mediului de afaceri necesită un set mai sofisticate de competențe și abilități de lideri și manageri.