MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Bankstown Australia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Bankstown în Australia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de management urban și planificare

Western Sydney University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 mai mult

Master of Urban Management și planificare are ca scop să vă ofere bursa, abilitățile și cunoștințele pentru a gestiona cu succes lumi urbane tot mai complexă a planetei.

Maestru al industriilor creative

Western Sydney University
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 mai mult

Master of Creative Industries oferă o oportunitate unică de a dobândi conținutul digital de nivel înalt și de comunicare profesională de calificare-seturi care sunt atât de necesare pentru a prospera în peisajul mediatic contemporan.

Maestru al tehnologiei informației și comunicațiilor (avansat)

Western Sydney University
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 mai mult

Maestru De Tehnologiei Informației și Comunicațiilor - curs avansat (MICT-Adv) este pentru studenții care doresc să progreseze cunoștințele în domeniul disciplinei TIC. Acest curs este conceput pentru a oferi cunoștințe aprofundate într-o serie de teorii și evoluții de stat-of-the-art în domeniul TIC.

Maestru De Inginerie

Western Sydney University
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 mai mult

Master of Engineering a fost conceput pentru a satisface cerințele de ingineri Australia de acreditare profesională. Acesta permite profesioniștilor în inginerie și absolvenți pentru a se adapta la un mediu tehnologic în curs de dezvoltare dinamic și schimbarea prin îmbunătățirea competențelor și a cunoștințelor lor.