MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Audit Cu jumătate de normă în Spania 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Aria academică a auditului se referă la analiza înregistrărilor financiare ale unei organizații. Unele cursuri comune pot include, de audit public, drept, finanțe și contabilitate, procesul de audit și economie a sectorului public.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Audit Cu jumătate de normă în Spania 2020

4 Rezultate din Audit, Spania Filter

Diplomă de master în auditarea situațiilor financiare și contabile avansate (muaccs)

Universidad Pontificia Comillas
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Spania Madrid + 1 mai mult

Maestrul oficial în declarația financiară Audit și contabilitate avansată este oferit de Business School ICADE la Comillas Pontifical University. Obiectivul său principal este de a oferi formare profesională specializată în audit și contabilitate. Este un combinat Master, durata de un an, dacă sunt luate cu normă întreagă sau doi ani, dacă sunt luate cu fracțiune de normă.

Master în consultanță și audit al sistemelor de calitate și de excelență

IMF Business School
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Cu Masterul nostru în Managementul Total al Calității și Excelență al IMF puteți participa, de la departamentul de calitate, ca consultant sau de la alte departamente operaționale și funcționale, la implementarea și managementul sistemelor ISO 9001 sau EFQM. De asemenea, veți fi calificat să acționați în calitate de auditor și să participați la elaborarea și întreținerea Sistemului Documentar de Calitate. La sfârșitul cursului veți obține trei grade: Universitatea Nebrija, BS IMF și Diploma Oficială de Acreditare a Evaluatorului de bază al EFQM.

Master internațional în audit și managementul afacerilor

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 6 - 24 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Master International în Audit și Managementul Afacerilor (MIAGE) grupează cunoștințele fundamentale în managementul afacerilor, contabilitate, analiza situațiilor financiare și auditul unui profesionist din secolul XXI.

Master în management de mediu și audituri

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 6 luni Septembrie 2020 Spania Barcelona

În Master în Managementul și Auditul Mediului, domeniile inovației și managementului cunoștințelor converg, pentru a instrui în mod cuprinzător un specialist în Management și Audit de Mediu, cu o valoare adăugată deosebită asupra experiențelor similare