MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Audit 2019 in Bologna in Italia

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

O diplomă de master 's în Audit este axat pe ocuparea specifice de audit. Este o modalitate de intrare pentru studenți în multe căi de carieră în profesiile legate de contabilitate și de audit.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Printre unul din orașele foarte vechi din Italia, Bologna a fost întotdeauna un loc foarte distins pentru a vizita și de a obține educație. Instituțiile de învățământ, cum ar fi Universitatea din Bolonga, lauda de facultate bine-educați și educație în arta medievală, muzică și cultură.

Solicită Informații Masterate în Audit in Bologna in Italia 2019

1 Rezultate din Audit, Bologna Filter

Master Executiv în Finanțe

Sida Group Management Academy
Campus La zi 144 ore Septembrie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Milan + 4 mai mult

Situația de criză s-a născut în lumea financiară și a afectat întreaga economie reală, combinând incertitudini și riscuri. Prin urmare, companiile sunt obligate să facă față. Într-un context caracterizat printr-o evoluție dinamică și neregulată, este esențial să se răspândească o „cultură organizațională” (în special în rândul IMM-urilor), orientată spre crearea proceselor de schimbare, în special în sistemele de programare și managementul afacerilor, pentru a permite companiilor să răspundă în mod adecvat la stimulente provenite din factorii externi. Deoarece antreprenorii au luat cele mai adecvate decizii cu privire la o înțelegere profundă a pieței locale în trecut, experiența și intuiția lor sunt suficiente pentru a garanta succesul și supraviețuirea unei organizații de astăzi. Acesta este motivul pentru care cursul de master conceput pentru a oferi participanților săi tehnici și metode practice, pentru a stabili într-o companie instrumente de control de gestionare, să conducă cu înțelepciune fiecare companie, independent de dimensiune.